Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoseth snakket med Solskjær om fremtiden: - Aner ikke hva som skjer

Men lover at han spiller fotball neste år.

USIKKER FREMTID: Magne Hoseth vet ikke hvor han spiller fotball neste sesong.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
USIKKER FREMTID: Magne Hoseth vet ikke hvor han spiller fotball neste sesong. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet): Magne Hoseth storspilte for Ole Gunnar Solskjærs Molde i 2013-sesongen og var en av hovedårsakene til at romsdalingene vant cupen.

Men da Tor Ole Skullerud tok over trenerjobben året etter, følte Molde-legenden seg skviset ut av klubben.

Derfor ble han utlånt til Stabæk i fjor høst. Etter en rask og mislykket vårsesong i Viking, har Molde-legenden nå AaFK som sin arbeidsgiver.

Skader plaget innledningen av AaFK-karrieren, men i det siste har Hoseth funnet seg selv igjen mot sin tidligere arbeidsgivere.
 
Mot Stabæk forrige helg slo han til med to mål, mens han av AaFK-fansen ble kåret til hjemmelagets bestemann mot favorittklubben Molde i går.

- Det er skikkelig godt å kjenne at jeg fortsatt kan prestere bra på dette nivået. Etter en trøblete sesong gjør det veldig godt, sier Hoseth til Dagbladet.

- Derfor er det så synd at sesongen snart er ferdig. Vi skulle hatt samme sesong som England og spilt utover vinteren, fortsetter han offensivt.

Usikker fremtid Han vet nemlig at han må prestere og imponere for å få ny kontrakt i AaFK. Etter sesongen er han kontraktsløs.

- Jeg aner ikke hva som skjer neste år. Men jeg skal love deg en ting: Jeg skal spille fotball neste sesong, sier Hoseth.

- Føler du at du har lagt inn en god søknad for å få fornyet kontrakt med AaFK?

- Jeg føler meg i bra slag, men det er ikke opp til meg å vurdere slikt, sier han.

Snakket med Solskjær
Etter kampen mot Molde hadde han en lengre samtale med Moldes nyansatte trener Ole Gunnar Solskjær. Hoseth nøt stor tillit da Manchester United-legenden sist trente Molde.

- Hva snakket dere om?

IMPONERTE: Magne Hoseth gjorde en god klubb mot gamleklubben Molde i går.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
IMPONERTE: Magne Hoseth gjorde en god klubb mot gamleklubben Molde i går. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Vi snakket om hva jeg skal neste år og hvor jeg skal spille, avslører Hoseth.

- Kan det bli Molde?

- Jeg tviler på Solskjær vil ha en gamling som meg, sier 35-åringen og smiler lurt.

Molde-treneren uttalte torsdag at han gjerne vil beholde 40 år gamle Daniel Berg Hestad. Hoseth er altså fem år yngre.

- Som sagt aner jeg ikke hva som skjer neste år. Først må jeg fullføre sesongen, sier AaFKs midtbaneelegant.

AaFK er fornøyde med Hoseth AaFK-trener Trond Fredriksen sier til Dagbladet at han er veldig godt fornøyd med lagets eldste spiller, men vil ikke avsløre om de kommer til å gi Hoseth et nytt kontrakstilbud.

- Vi er veldig fornøyd med det Mange har gjort i AaFK, både på og utenfor banen. Han har en pasningsfot og spillerforståelse som ingen andre har og er veldig fotballsmart, sier Fredriksen til Dagbladet.

- Er du redd for at Solskjær vil hente ham tilbake?

- Det er ikke utenkelig. Magne har fortsatt mye å gi på fotballbanen, men jeg kan ikke si noe mer enn det nå, forteller AaFK-treneren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!