Hoseth takket nei til kyssescener

Etter påske får hele Norge se RBK-spiss Frode Johnsen i en heftig kyssescene i reklame for Oddsen. Rollen ble for heftig for Magne Hoseth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I reklamefilmen som har premiere i forbindelse med seriestarten, blir Frode Johnsen forsøkt sjekket opp av ei ivrig dame på byen i Bergen. En bardus Johnsen blir tatt på senga, og får et relativt hett kyss av dama som viser seg å være Brann-supporter.

Dama er nemlig forkjølet, og kysset fører til at Johnsen må stå over kampen som RBK taper.

Men det var altså Hoseth som skulle spilt hovedrollen i kyssefilmen.

- Det er riktig at jeg ble spurt. Men jeg valgte å si nei, humrer Hoseth.

- Hvorfor det?

- Nei, jeg følte at det ikke passet seg så lenge jeg er i et samboerforhold. Så det var mitt valg. Frode Johnsen er vel singel, så det var vel greit for han, flirer Hoseth - som bor sammen med Kristin Folkestad.

- Uskyldig

Men Hoseth tar feil. Johnsen er samboer med Mette Sundland. Og hun syntes det var greit at gubben stilte opp på filmen. Kyssescenene til tross.

- Ja, det ble klarert på hjemmebane før jeg sa ja, flirer Johnsen.

Han synes sjøl at kyssescenene var helt uproblematiske.

- Ja, jeg synes det var ganske uskyldige greier. I filmen så er det vel hun som velger å kysse meg. Det var ikke akkurat noe råklining fra min side, he, he. Og kyssingen straffer seg jo. Det går jo dårlig med meg til slutt.

Frode Johnsen vil ikke høre snakk om at han ble castet til rollen fordi han har et sexy image.

- Nei, nei, det nekter jeg å uttale meg om. Det er ikke jeg rette mannen å spørre om uansett. Egentlig er jo filmen ganske sjølironisk. Jeg sitter liksom der og føler meg som en Konge når hun dama kommer bort og kysser meg, så ender det opp med at jeg blir sjuk. Det viser jo at hovmod står for fall.

Andrevalg

Johnsen visste heller ikke at han var andrevalg i rollen som kysseoffer.

- Nei, var jeg det? Det ante jeg ikke.

Og akkurat det vet Magne Hoseth å godte seg litt over.

- Ja, men det visste vel alle fra før. At jeg er kjekkere og mer sexy enn Frode Johnsen, flirer Hoseth ironisk.

- Men ærlig talt. Du er jo litt tøffelhelt som ikke tør å stille opp på en sånn film?

- He, he, ja, jeg er vel det. Jeg har blitt skikkelig tøffelhelt de siste åra. Jeg får vel bare innrømme det. Sånn er livet.

Hoseth har også fått høre det av produksjonsselskapet Dinamo, der Stabæk-lederne Ingebrigt Steen Jensen og Erik Loe er sentrale aktører.

- Ingebrigt ringte meg og sa at jeg hadde gått glipp av mye moro, sier Hoseth.

- Men det får jeg tåle.

- Heftig

Erik Loe forteller at kyssescenen ble gjort grundig av regissør Morten Tyldum.

- Det var noen heftige varianter der. Det ble noen takes, he, he. Men det er sant som Frode sier, at han blir tatt litt på senga av denne dama, sier Loe til Dagbladet.

Han roser Johnsen og de tre andre RBK-erne, Christer Basma, Dagfinn Enerly og Roar Strand, som også er med i filmen.

- De var utrolig flinke, alle sammen. Men grunnen til at vi valgte Frode som hovedperson er at han er akkurat den riktige typen. Han har utseende, og er en profil, en viktig spiller for laget. Dermed blir storyen mer troverdig, sier Loe.

BETENKT: Moldes største stjerne, Magne Hoseth, var førstevalget til kyssescenene i Oddsen-reklamen, men han takket nei til oppdraget.
HJEMME BEST: RBK-spissen Frode Johnsen foretrekker samboer Mette Sundland når han skal kysse - som her, etter Rosenborgs kamp mot Deportivo La Coruña i fjor høst.
KJEKKAS: Molde og Magne Hoseth (t.v.) har tatt sesongens første - og sannsynligvis eneste - seier over RBK og Frode Johnsen.
ANDREVALG: Frode Johnsen klinte til fra sidelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer