Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoseth tilbake med seier

Følelsesladd cupkamp.

Magne Hoseth var onsdag tilbake i Parken og hjalp FC København til kvartfinale i cupen på en følelsesladd kveld.

Før avspark i cupkampen mot OB ble det avholdt ett minutts stillhet til minne om tilskueren som falt fra øverste tribuneseksjon og pådro seg dødelige skader i søndagens serierunde.

Hoseth var den første som ble klar over ulykken, og han er blitt enda mer populær blant klubbens tilhengere etter sin raske inngripen for å stoppe kampen og hente legehjelp. Ulykken gikk sterkt inn på ham, men publikum støttet ham med rop og sanger onsdag.

OB tok ledelsen ved Mwape Miti i det 66. minutt, men Hjalte Nørregaard utlignet på straffespark etter at dommeren mente Hoseth ble felt. Ole Tobiasen scoret vinnermålet fem minutter før slutt foran 11.643 tilskuere.

Hoseth spilte hele kampen og var igjen sentral i det FCK skapte.

- I perioder spilte vi utmerket, og vi viste fantastisk lagmoral ved å komme tilbake etter OBs mål, sa trener Hans Backe, som derimot var bekymret fordi stjernespissen Alvaro Santos måtte ut tidlig med skade.

  • I de øvrige cupkampene onsdag var AaBs 1-2-tap for Horsens den største overraskelsen. Serieleder Brøndby vant 1-0 borte mot Esbjerg.

    (®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media