Hoseth trente med Mjøndalen onsdag

Flere klubber aktuelle.

TRENTE MED MJØNDALEN: Magne Hoseth trente onsdag med Mjøndalen. Veteranens agent bekrefter at flere klubber er på banen.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TRENTE MED MJØNDALEN: Magne Hoseth trente onsdag med Mjøndalen. Veteranens agent bekrefter at flere klubber er på banen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Magne Hoseth trente onsdag med Mjøndalen. Veteranens agent bekrefter at flere klubber er på banen.

Hoseth avsluttet nylig arbeidsforholdet med Viking. Kristiansund kom deretter på banen som en mulig ny arbeidsgiver, men midtbaneveteranen valgte inntil videre å takke nei til spill for 1. divisjonsklubben.

Nå seiler Mjøndalen opp som en mulig ny arbeidsgiver for nordmøringen.

- Ja, han er på trening der onsdag. Han fikk en forespørsel fra Mjøndalen og den har han takket ja til, sier Hoseths rådgiver Sverre Mauseth til TV 2.

På spørsmål om Hoset kan tenke seg å spille for bruntrøyene, svarer rådgiveren:

- Vi får se. Vi er ikke kommet noe lenger enn at han trener med dem onsdag. Det er en del interesse rundt Magne nå. Han har lyst til å spille i eliteserien til høsten, så er det opp til Magne hva han ønsker. Jeg regner med det kommer en avgjørelse i løpet av et par dager.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer