ENGLANDS-AKTUELL? Molde-spiller Magne Hoseth tror ikke på påstandene om at han skal være aktuell for Blackburn. Her i duell med Tromsøs Tom Høgli. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
ENGLANDS-AKTUELL? Molde-spiller Magne Hoseth tror ikke på påstandene om at han skal være aktuell for Blackburn. Her i duell med Tromsøs Tom Høgli. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, ScanpixVis mer

Hoseth tror Blackburn-rykter er «bullshit»

- Molde enige med Blackburn om pris, hevder TV 2.

||| • Følg Surnadal - Molde og resten av 1. runde i cupen i vårt fotballstudio fra klokka 18.

(Dagbladet): Ifølge TV 2 Sporten er Molde enige med Blackburn om en overgangssum på 4,5 millioner kroner for Hoseth.

Spilleren selv sier imidlertid til Dagbladet at han ikke tror noe på opplysningene.

- Hva? Nei, dette har jeg ikke hørt noe om. Og det regner jeg vel med at jeg hadde gjort om de var enige, sier en lattermild Magne Hoseth til Dagbladet.

- Jeg vet at det har vært klubber og sett på meg, men det har ikke vært noe konkret foreløpig. Jeg er blitt så gammel nå at jeg ikke forholder meg til sånt uten at jeg vet det er konkret. Det har jeg bestemt meg for de siste årene, sier Hoseth.

- Selvfølgelig har jeg lyst til å dra ut igjen, men jeg er selektiv på hvilke klubber og ligaer nå som jeg er litt oppe i åra.

- Er England en av ligaene som er interessante?

- Selvfølgelig har jeg lyst til å spille der. Jeg har som mange andre hatt et godt inntrykk av Blackburn som klubb helt siden Henning Berg var der på 90-tallet. Jeg og Morten (Gamst) slo gjennom omtrent samtidig, så jeg har et godt forhold til ham også. Men som sagt, dette tror jeg bare er bullshit, jeg tror ikke noe på det, sier Hoseth.

Også Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen fnyser av TV 2s opplysninger.

- Jeg skjønner ikke hvor dette kommer fra. Det er det reneste sprøyt. Vi har verken mottatt et bud langt mindre akseptert noe bud. Det er helt grunnløst å påstå dette, sier han til Rbnett.

Blackburn skal imidlertid ha sett Magne Hoseth i kamp flere ganger den siste tiden.