Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoseth vurderer tilbud fra 2. divisjonsklubb

- De tilbyr en kjempebra pakke.

KLUBBLØS: Magne Hoseth vurderer fremtiden. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KLUBBLØS: Magne Hoseth vurderer fremtiden. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Notodden (NTB): Aalesund-spilleren skal onsdag og torsdag trene med klubben og avgjøre om han vil vinke farvel til eliteseriefotball til fordel for nivå tre.

Klubben som trenes av Kenneth Dokken, har tilbudt 35-åringen en kontrakt hvor han er spiller i 2016- og 2017-sesongen før han går over i en trenerrolle.

- De tilbød en kjempebra pakke. Ikke bare som spiller, men også for løpet videre etter spillerkarrieren. Jeg har en drøm om å bli trener, og den karrieren kan jeg få mulighet til å starte her, forteller han til Varden.

Midtbanespilleren sier videre til avisen at han må gå en runde med familien før han takker ja til Notodden.

- Jeg må selvfølgelig snakke med mine nærmeste. Det blir jo eventuelt å flytte langt hjemmefra hvis jeg takker ja, sier han og legger til at han regner med å bruke noen dager på å bestemme seg.

- Det er flere klubber i 2. divisjon som har gitt meg tilbud og som ligger nærmere Molde geografisk enn Notodden, men som sagt virker dette som et veldig proft opplegg. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media