Høsten er gul

Og den er vakker. Bodø/Glimt vartet opp med tre kremscoringer og sin fjerde seier på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballhøsten begynner som kjent et en drøy måned før årstiden høst setter inn. Fotballhøsten har allerede rukket å bli fire kamper gammel, og laget som har kommet best i gang er Bodø/Glimt.

I dag kom den fjerde seieren på rad og nå begynner det å svine av god gammeldags glimtfotball på Aspmyra. I hovedrollene: en lynrask ving og en giftig spiss.

Lynvingen

Trond Olsen har rollen som lynving i den klassiske 4-3-3-formasjonen til Glimt, og den rollen fyller han meget godt. Trond Fredrik Ludvigsen har hatt berg- og dalbane-form hele sesongen, men i dag var han i hvert fall god. Både som puttespiss og i den mer beskjedne rollen som tilrettelegger, der han først gjorde seg bemerket.

Ludvigsen kom seg fri på høyre og inne i boksen stusset Stig Johansen ballen videre - helt opp i krysset. Nydelig utført av begge to. Dessverre for Glimt måtte Johansen ut med skade ikke lenge etterpå, noe som gjorde at et tafatt Stabæk ble mindre presset og kom mer med i kampen.

To vekk ...

Stabæks utlikningsmål like før pause var ikke mye dårligere. Martin Andresen slapp ballen til Veigar Pall Gunnarsson. To rundlurte Glimt-forsvarere seinere, kunne islendingen enkelt prikke ballen i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer