Høster kritikk

De internasjonale avisene og nettstedene er ikke samstemte i sin dom av det Martin Ødegaard (23) leverte mot Manchester United.

I DUELL: Arsenal-kaptein Martin Ødegaard og Manchester Uniteds Scott McTominay. Foto: Oli SCARFF / AFP /NTB
I DUELL: Arsenal-kaptein Martin Ødegaard og Manchester Uniteds Scott McTominay. Foto: Oli SCARFF / AFP /NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Manchester United - Arsenal 3-1

Martin Ødegaard og hans Arsenal fikk det ikke helt til å stemme da Arsenal tapte 3-1 for Manchester United i Premier League søndag.

Avisa Daily Mail er strengest med nordmannen og mener han var blant kampens svakeste spillere - og gir ham børskarakteren 5 av 10. Ingen av de 21 andre spillerne som startet kampen på «Drømmenes Teater» har fått en lavere karakter.

- Han fikk ikke til noe særlig i angrep og Arsenal slet med å bryte ned Manchester United, skriver tabloidavisa, som i tillegg til Ødegaard har gitt 5 av 10 poeng til Albert Sambi Lokonga, Gabriel Magalhaes og Ben White.

Nettstedet Football London gir Ødegaard 6 av 10 poeng. Det samme gjør 90 Min.

- Dette var ikke nordmannens beste kamp. Pasningene hans kom ikke alltid fram, og dødballene hans var svake, men han var delaktig i Bukayo Saka sin scoring, melder førstnevnte.

90 Min mener minner om at Ødegaard bommet på en kjempesjanse, men fikk sin revansj da han spilte gjennom Gabriel Jesus, før ballen endte opp hos nevnte Saka som enkelt kunne sette inn utlikningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.