Høstkos igjen

Akkurat da norsk fotball trengte et løft, kom RBK. Det er et bra tegn for høstsesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter Portugal-EM har det mest vært spørsmålstegn i hjemlig fotball. Vi vet ikke mye om hvor landslaget står, vårens profiler på Nye Norge har stort sett nok med bridge-kontrakter og klubbskifte og Rosenborg har haltet seg fram til ledelse i Tippeligaen fordi utfordrerne ikke helt følger opp.

Nå følger trønderne i hvert fall opp selv.

Du kan ikke vinne på stort bedre vis enn det RBK gjorde mot svake FC Sheriff i går.

FOR I SLIKE KAMPER

gjelder det mest å vinne over seg selv; å feie vekk alle tanker om undervurdering og bruke oppgjøret til å hente fram akkurat det spillet som er nødvendig for å gå videre til siste kvalikrunde før Champions League.

At RBK igjen viste seg som et solid turneringslag, er nok en liten personlig triumf for Ola By Rise. Kanskje trenger han ikke slike korte hyggestunder selv, men enkelte i fotballmiljøet her hjemme trenger det for om mulig å skjønne litt mer av poenget ved arverekkefølgen på Lerkendal.

SIST SØNDAG

stilte TV 2-kommentator Ivar Hoff spørsmålstegn ved om det i det hele tatt var mulig for en eks-keeper å trene fram rytme i RBKs offensive banespill. Da slet laget mot en av tidenes feigeste utgaver av Viking på Stavanger Stadion, og tok seg ikke spesielt elegant fram i den mørkeblå mølja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer