Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Høstspurten fortsetter for Tromsø

Terje Skarsfjord har sørget for full forvandling i Tromsø. I løpet av en uke har han ledet laget til tre strake seirer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I det prestisjefylte oppgjøret mot Bodø/Glimt på Aspmyra søndag vant Tromsø 2-1. Dermed fortsetter oppturen for trener Skarsfjord, som bare har vært ansatt i klubben i halvannen uke.

Tromsø er imidlertid på ingen måte på trygg grunn. De har klart å legge Lyn og Aalesund bak seg på tabellen, men det er bare fire poeng som skiller dem fra sisteplassen.

- Det er alltid moro å komme til Bodø og vinne. Men jeg er ikke fornøyd med jobben vi gjorde i annen omgang, sa Skarsfjord etter kampen.

Årst scoret

Ole Martin Årst startet det som viste seg å bli en ny jubelkveld for Tromsø. Etter et kvarter scoret han sitt første mål siden hjemkomsten fra Belgia.

Morten Gamst Pedersen sørget for 2-0 til Tromsø på tampen av omgangen. Et frispark ble løftet inn til U21-landslagsspilleren som headet ballen i mål. Med sju seriemål er han dermed toppscorer i Tromsø.

Etter hvilen skjedde det mye.

Først reduserte Trond Fredrik Ludvigsen for Bodø/Glimt. Så fikk samme mann rødt kort etter en takling av Karim Essediri. Det var hans annet gule kort på fem minutter.

- Ga bort to mål

Runar Berg må også stå over mot Vålerenga i neste seriekamp etter tre gule kort. Det samme må André Hanssen.

- Vi tapte kampen i første omgang. Jeg mener vi ga bort to mål, var Hanssens forklaring etter kampen.

Bodø/Glimt er fortsatt på annenplass, men de må passe seg. Odd Grenland er bare fire poeng bak, og med tre utestengte spillere mot Vålerenga kan fort den differansen blir mindre.

(NTB)