Hotell og is godkjent

MONTPELLIER (Dagbladet): Når Drillos skal bo på hotell, blir ingenting overlatt til tilfeldighetene. Alt stemmer når de i dag sjekker inn på Golf-Hotel Blue Green Fontcaude i dag. Selv iskremen er godkjent på forhånd.

- Meget god. Denne vil Drillo like. Det garanterer jeg, sier Guttorm Dilling til Dagbladet. Sammen med forbunds-kollega Svein Mundal sjekket han fasilitetene på hotellet og treningsbanen i Montpellier i går, et døgn før Drillos kommer.

- Her er alt i orden. Det er et hotell midt i blinken for oss, sier Mundal.

- Hvordan skal et Drillos-hotell være egentlig?
- Nøkternt, rent og hyggelig, rolig.

Og det trestjerners Golf-hotellet i Montpellier tilfredsstiller kravene:

  • Nærmeste nabo er en 18-hulls golfbane. For å høre trafikkstøy, må du lytte til «Midt i trafikken» på radio.
  • Det var heller ikke et støvfnugg å oppdrive noe sted.
  • Og det norske flagget var allerede på plass på stanga.

Flest enkeltrom

- Fordi rommene er såpass små, blir det mange som kommer til å bo på enkeltrom. Flere enn vanlig, sier Mundal.

- Du kan jo tenke deg to bla' Flo oppe i denne senga her, sier han og peker på en krybbe på 1,20 x 1,90.

- Her er alt i orden. Nå kan gutta bare komme, sier han.

Vanilje-krise

Men det verken Mundal eller Dilling visste om, og som Dagbladet diskret ordnet opp i, var vaniljeisen.

Da Dagbladet ville spandere test-is på de to forbundsherrer, insisterte begge på vanilje. Det er også en av Drillos favoritter.

- Vi er nesten tomme, sa Roger i baren.

- Hva? Tomme for vanilje dagen før Drillo kommer? Du må kjøpe inn mer vanilje med en gang.

- OK, vi gjør alt for at Norge skal trives. I morgen bugner det. Garantert, sier Roger.

ISTESTDagen før drillos kommer til Montpellier, tester Fotballforbundets utsendte, Svein Mundal (t.v) og Guttorm Dilling hotellets vaniljeis. Den besto testen med glans. Det samme gjelder hotellet.