Hotelladvokatene om nakenfilmingen: - Du har gjort det veldig bra siden da?

Sterke reaksjoner på forsvarernes spørsmål til sportsankeret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fox Sports-anker Erin Andrews brøt sammen i retten i går, da hun fortalte om hvilken effekt nakenfilmingen på et hotell i 2008 har hatt på livet hennes.

37-åringen har saksøkt hotellkjeden Marriott etter at «stalkeren» Michael David Barrett gjentatte ganger snikfilmet henne, blant annet via kikkehullet på en hotelldør i Nashville. Filmene har senere blitt spredt på internett.

Bakgrunnen for søksmålet er at Andrews hevder flere medarbeidere ved hotellet i Nashville tilrettela for krenkelse av hennes privatliv, ved at Barrett fikk informasjon om at hun bodde på hotellet og hvilket rom hun bodde på. Han ble også innkvartert på rommet vegg i vegg med hennes.

Nå forsøker imidlertid Marriotts advokater å argumentere i retten for at Erin Andrews har hatt en blomstrende karrriere etter at nakenvideoen lekket på nett, skriver Guardian.

- Du har gjort det veldig bra karrieremessig etter 2009?, spurte advokat Marc Dedman Andrews i går, og fikk et bekreftende svar.

Sterke reaksjoner Deretter måtte Andrews også bekrefte at hun har fått ny jobb i Fox, der hun tjener mer enn tidligere, og at hun også har fått jobben som programleder for amerikanske «Skal vi danse».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer