Hotelladvokatene om nakenfilmingen: - Du har gjort det veldig bra siden da?

Sterke reaksjoner på forsvarernes spørsmål til sportsankeret.

(Dagbladet): Fox Sports-anker Erin Andrews brøt sammen i retten i går, da hun fortalte om hvilken effekt nakenfilmingen på et hotell i 2008 har hatt på livet hennes.

37-åringen har saksøkt hotellkjeden Marriott etter at «stalkeren» Michael David Barrett gjentatte ganger snikfilmet henne, blant annet via kikkehullet på en hotelldør i Nashville. Filmene har senere blitt spredt på internett.

Bakgrunnen for søksmålet er at Andrews hevder flere medarbeidere ved hotellet i Nashville tilrettela for krenkelse av hennes privatliv, ved at Barrett fikk informasjon om at hun bodde på hotellet og hvilket rom hun bodde på. Han ble også innkvartert på rommet vegg i vegg med hennes.

Nå forsøker imidlertid Marriotts advokater å argumentere i retten for at Erin Andrews har hatt en blomstrende karrriere etter at nakenvideoen lekket på nett, skriver Guardian.

- Du har gjort det veldig bra karrieremessig etter 2009?, spurte advokat Marc Dedman Andrews i går, og fikk et bekreftende svar.

Sterke reaksjoner Deretter måtte Andrews også bekrefte at hun har fått ny jobb i Fox, der hun tjener mer enn tidligere, og at hun også har fått jobben som programleder for amerikanske «Skal vi danse».

Marriott-forsvarernes strategi vekker nå sterke reaksjoner, og flere oppfordrer til boikott av kjeden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Michael David Barett har sonet 2,5 år i fengsel etter filmingen, som han også gjennomførte i to andre byer mens han fulgte etter Erin Andrews.

Etter at Barrett filmet sportsankeret og lastet opp videoklippene, startet FBI en etterforskning som til slutt ledet tilbake til ham. Han erkjente seg skyldig i desember 2009, men er også blant de Andrews nå krever penger av, ifølge USA Today.

Fortsatt preget Den 37 år gamle journalisten og TV-personligheten har de siste åra blitt et av de mest kjente fjesene på amerikansk fjernsyn.


- Dette er fortsatt noe som forfølger meg hver eneste dag. Hver dag er den en kommentar i avisene eller noen som sender meg videoen på sosiale medier. Noen roper også til meg. Jeg blir så flau og føler meg skamfull, sa Andrews i retten i går, gjengitt av Washington Post.

Hun fortalte også at hun fortsatt sliter med å bo på hotell i forbindelse med sine mange jobbreiser, og at hun blant annet alltid ber om å få bytte rom ved innsjekking, og nekter andre å komme inn på rommet.