Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hotellbesøk kan koste Giroud 2,35 mill.

Beklaget først da han ble avslørt.

TOK I MOT UNDERTØYSMODELL: Olivier Giroud hyret advokater da ei engelsk avis hevdet at han fikk besøk av en modell på Arsenals klubbhotell. I går beklaget han at det skjedde - og beklaget overfor familie og klubb. Foto:EPA / ANDY RAIN / NTB SCANPIX
TOK I MOT UNDERTØYSMODELL: Olivier Giroud hyret advokater da ei engelsk avis hevdet at han fikk besøk av en modell på Arsenals klubbhotell. I går beklaget han at det skjedde - og beklaget overfor familie og klubb. Foto:EPA / ANDY RAIN / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Olivier Giroud beklaget i går til sin kone Jennifer, familie og venner, via Twitter.

Og han sa samtidig unnskyld til manager Arsene Wenger, de andre Arsenal-spillerne og Gunners-fansen.

Årsaken er at han ble i går ble ydmyket og avkledd av Sunday Sun. Avisa trykket bildebevis på at spissen fikk besøk av undertøysmodellen Celia Kay.

PRIVATSAK: Arsene Wenger sier Giroud-saken blir tatt internt i Arsenal. Foto: AFP  / BEN STANSALL / NTB SCANPIX
PRIVATSAK: Arsene Wenger sier Giroud-saken blir tatt internt i Arsenal. Foto: AFP / BEN STANSALL / NTB SCANPIX Vis mer

Damebesøket skjedde spillerhotellet i London bare timer før avspark mot Crystal Palace 2. februar.

Og bildene ble publisert bare en uke etter at Giroud truet avisa med advokater. Han nektet alt. Nå kan franskmannen regne med en bot på 2,35 millioner kroner utregnet fra en antatt ukelønn på omlag en millioner kroner, skriver Daily Mail.

Etter cupseieren mot Liverpool i går, da Giroud kom inn som innbytter på tampen, ønsket ikke Wenger å si all verden om angriperens beklagelse. Men han bekreftet at Giroud blir straffet for brudd på klubbreglene.

Spillerne har ikke anledning til besøk på klubbhotellet natta før kamp

- Dette er en intern sak, og jeg ønsker ikke å kommentere den offentlig fordi jeg respekterer hans privatliv, sier Wenger.

Hvorfor startet ikke Giroud?


- Han har sett litt sliten ut i det siste, sa Wenger ifølge The Telegraph og ønsket ikke å utdype.

- Jeg vet hvor dere vil hen, sakte men sikkert. Han har sagt sitt selv.

En talsmann for Arsenal understreker at klubben ikke kommer til å gå ut med det dersom Giroud bøtelegges. Det som er sikkert er at modell Kay i høyeste grad bidro til avsløringen av Giroud. Hun har gitt Sunday Sun bilder av Giroud i trusa inne på hotellrommet, og så selv rett inn i kameralinsa da hun forlot hotellet.


Søndagsavisa sikret seg mange detaljer, blant annet av Kay var hos Giroud i tre timer og at de befant seg på rom 506 på luksushotellet.

- Olivier vet sannheten og at han løy om oss er patetisk, sier Kay til avisa.

Hele Norges coronakart