Houllier: - Alle er trusler

Gerard Houllier frykter flere enn Rivaldo og Patrick Kluivert i kveld: - De er alle trusler, ikke bare de to på topp, sier Liverpool-sjefen. Dagbladet.no følger kampen direkte kl. 21.05.

Etter 0-0 for 14 dager siden kan Liverpool ta seg til den første europacupfinalen siden 1985 i kveld. Houllier har tro på sin egne disipler, men vet samtidig at Liverpool-laget må vise seg fra sin beste side for at det skal bli rød jubel på Anfield i kveld.

- Vi vet vi har en god tropp og et godt lag. Vi vet at hvis vi presterer bra kan vi slå alle og nå finalen, sier Houllier.

Før han setter i gang skrytet av Barcelona:

- Barcelona er et veldig erfarent lag, de er vant til å vinne.

Den franske Liverpool-sjefen snakker varmt om Barca-spillerne:

- De scorer masse mål. Patrick Kluivert har gjort det veldig bra i det siste, Rivaldo er en fantastisk spiller og Marc Overmars scorer også ofte, sier Houllier.

Men han ville ikke vie noen av spillerne spesiell oppmerksomhet.

- De er alle trusler, ikke bare de to på topp som er blant de beste parene i Europa. De er farlige uansett hvor du ser, sier Houllier.

Foran dagens kamp har ryktene gått om at Liverpool er interessert i Barca-stopper Josep Guardiola. Til stor irritasjon for spanjolene gjør Houllier ingenting for å avkrefte interessen. Guardiolas kontrakt med den spanske klubben går ut til sommeren.

- Vi er interessert i alle gode spillere som er tilgjengelig hvis de kan styrke laget. Guardiola er en spiller jeg har stor respekt for og beundrer, han er outstanding, sier Houllier.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Liverpool: Westerveld, Babbel, Hyypia, Henchoz, Carragher, Murphy, Hamann, Gerrard, Berger, Owen, Heskey.

Barcelona: Reina, Puyol, de Boer, Reiziger, Sergi, Guardiola, Cocu, Enrique, Rivaldo, Overmars, Kluivert.

Dagbladet.no følger kampen fra kl. 21.05.

<B>LADER OPP TIL I KVELD:</B> Barcelona-spillerne Emmanuel Petit, superstjernen Rivaldo og Michel Reiziger hygger seg på trening på Anfield.