Houllier: - John lever i fortiden

Raste mot Carew etter kampen.

ORDKRIG: Gerard Houllier (t.h) var svært irritert over intervjuet John Carew ga til VG lørdag. Foto: Scanpix
ORDKRIG: Gerard Houllier (t.h) var svært irritert over intervjuet John Carew ga til VG lørdag. Foto: ScanpixVis mer

LONDON/OSLO (Dagbladet): • Fulham - Aston Villa 1-1

John Carew kalte Aston Villa-manager Gerard Houllier «respektløs» etter at franskmannen ba landslagsspissen vise at han fortjente ny kontrakt.

- Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gerard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje han er det. Jeg mener Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn, sa Carew i et intervju i dagens VG.

- Lever i fortiden Houllier er svært lite fornøyd med uttalelsene til den tidligere Vålerenga-spilleren, og sier at Carew lever i fortiden.

- Jeg synes han har oppført seg dumt. Hvordan kan han si slikt; Jeg har ikke vist mangel på respekt mot ham, eller noen. Noen spurte meg på pressekonferansen om dette ville vært en god mulighet for ham å vise seg fram, og jeg sa ja. Hva skulle jeg gjort? Sagt nei, spurte Houllier retorisk på pressekonferansen etter uavgjortkampen mot Fulham.

- John lever i fortiden. Hvis fansen synger navnet hans er det fint, men han må se på tallene. Hvor lenge har han spilt? Hvor mange mål har vi scoret mens han har spilt, sa en tydelig irriter Houllier.

- Ikke like populær som før Da Dagbladet snakket med Aston Villas norske supporterleder tidligere i dag sa han at John Carew ikke var like populær som før i Birmingham-klubben.

- Det høres ut som han er ferdig. Fansen synger sangen hans når han blir byttet inn, men det er ikke sånn som det var. Vi har folk som har vært på veldig mange kamper, og de sier det blir mindre og mindre for hver gang. Han har mistet litt av statusen sin. Hvis du ser litt på det han har prestert i det siste, har det ikke vært all verden, for å være helt ærlig, sa Thor Karlsen Skjelstad tidligere i dag.