Houllier: - Skal vinne Champions League

John Arne Riise har kommet til en klubb med store ambisjoner. - En dag skal vi vinne Champions League, sier Liverpool-manager Gerard Houllier. Les siste nytt om engelsk fotball!

For første gang på 16 år skal Liverpool spille i den gjeveste europacupen neste sesong. Gerard Houllier mener Liverpool er på vei mot en ny storhetstid og tror at den største Europa-pokalen en dag skal havne i skapet på Anfield.

- En dag skal vi vinne Champions League, men jeg blir overrasket hvis vi vinner allerede neste sesong. Det ville faktisk vært ganske utrolig, sier franskmannen.

Liverpool-sjefen tror laget trenger mer erfaring før de går helt til topps.

- Bortsett fra Leeds, som fortjener ros for det de gjorde denne sesongen, trengs det erfaring i Champions League for å gjøre det bra. Selv Manchester United trengte tid, sier Houllier.

Liverpool vant tre titler sist sesong. Nå skal den gode sesongen følges opp.

- Vi må ta nye steg videre. Det gjelder å ikke hvile på laurbærene. Vi må sette oss nye mål og hovedmålet bør være å vinne ligaen i løpet av de neste to-tre årene, sier Houllier.

- Petit skal til Chelsea

Etter en helg med spekulasjoner der Emmanuel Petit ble linket til Manchester United, slår Chelsea i dag fast at franskmannen skal til Stamford Bridge. - Det er kanskje best å spørre Alex Ferguson om hva som skjer, men så vidt jeg vet fikk Manchester United beskjed på torsdag om at Petit hadde skrevet under for Chelsea. Vi har skrevet under både med klubben og spilleren og så vidt vi vet er Petit Chelsea-spiller fra 1. juli, sier Chelsea-direktør Colin Hutchinson. Petit har tidligere spilt for Arsenal og kommer nå fra et mindre vellykket opphold i Barcelona.

Campbell-krav stopper Barca-overgang?

Ryktekarusellen omkring Sol Campbell går rundt og rundt. Siste nytt: Campbell skal ha ønsket kontraktsfestede fridager og gratis hjemreiser til London. Dette vil ikke Barcelona gå med på uten videre. - Campbell ønsket to til tre dager i måneden der han kunne ha fri og reise til London på Barcelonas regning. Han ønsket å ha dette med som en klausul i kontrakten. Disse kravene satt fram av agent Sky Andrew truer avtalen og vi må se hva vi kan få til, sier en kilde i Barcelona. Den spanske klubben synes det er drøyt å betale flybillettene til Campbell med tanke på de skyhøye lønningsposene han kommer til å få.

Anderton blir i Spurs

Gode nyheter for Glenn Hoddle: Darren Anderton ønsker å forlenge oppholdet på White Hart Lane. Det har lenge vært usikkert om Anderton kom til å skrive under på en ny Spurs-kontrakt, men nå sier hans agent at signaturen er like om hjørnet. - Vi er veldig nær en avtale og han ser fram til å jobbe sammen med Glenn Hoddle for å bringe suksess med Tottenham, sier Leon Angel.

TIL CHELSEA: Liverpools Emile Heskey og Barcelonas Emmanuel Petit møttes i europacupen sist sesong. Til høsten spiller begge i Premier League. Foto: SCANPIX/AP