Houllier får 370 millioner

Sjekk Liverpools handleliste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Debatt i bakrommet: Er Liverpool storhetstid over for godt? (Dagbladet.no): Liverpool er ikke det de engang var, Storbritannias suverent beste fotballag.

  Nå er det 14 år siden laget sist vant ligaen, og laget kjemper i vår desperat for 4. plassen som gir Champions League til høsten.

  På tross av trøkk fra misfornøyde fans får ikke manager Gerard Houllier sparken i sommer. Han får i stedet en ny pengepott å bruke, på toppen av de 1300 millionene som allerede er er spyttet ut av Anfield siden 1998.

  For Liverpool skal opp i eliteklassen igjen. Og pengene er der, forsikrer direktør Rick Perry i dag.

  - Selvsagt har Chelseas millioner flyttet grensene litt. Men vi skal gjøre alt vi kan for å nå toppen igjen, sier Perry.

  Ifølge Daily Mirror, The Sun og Daily Mail vil klubben utstyre manageren med mellom 25 og 30 mill. pund (310 til 370 mill. norske kroner) til spillerkjøp.

  Auxerre- og Frankrike-spiss Djibril Cisse skal allerede være klar for omlag 170 mill. Dermed står Houllier igjen med omlag like til andre spillere.

  Her er lista over stjerner som blir koblet til Liverpool i dag:

 • Shaun Wright-Phillips og Joey Barton fra Manchester City, begge unge midtbanespillere.
 • Nottinghams stoppertalent Michael Dawson.
 • Ajax' hurtige back Hatem Trabelsi (27).
 • Cisses Auxerre-kollega Philip Mexes, midtstopper
 • Sheffield Uniteds kanttalent Michael Tonge

  Det er ventet at El-Hadji Diouf, Salif Diao og Djimi Traore alle må ut av porten på Anfield i løpet av sommeren.

SIKRER OWEN:</B> Storinnkjøp av nye stjerner skal sikre at Michael Owen blir på Anfield, skriver britiske aviser i dag. Her med manager Houllier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer