Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Houllier kan returnere til England

Aktuell for Newcastle.

(Dagbladet.no): Newcastle har ennå ikke lykkes i å finne en erstatter for Graeme Souness. Martin O\'Neill har blitt nevnt som den heteste kandidaten, men nå har også den tidligere Liverpool-managerens navn dukket opp på blokka.

Houllier selv har også avslørt at han kunne tenke seg å styre et lag på balløya igjen.

- Jeg har vurdert å ta over et lag i England igjen, ja, på grunn av mine sterke bånd til Liverpool, sier franskmannen til den seriøse engelske avisa The Times.

- England vil alltid være som et annet hjem for meg. Det året jeg var borte etter å ha forlatt Liverpool lærte jeg å se ting i et annet perspektiv. Jeg er tilbake, sterkere og forynget.

Houllier vant blant annet UEFA-cupe, FA-cupen og Ligacupen i 2001 med Liverpool, og er i ferd med å føre Lyon til klubbens femte strake seriemesterskap. Men nå ryktes det at han ikke kommer overens med klubbens ledelse.

Venter på O\'Neill

Alt ligger allikevel og henger på Martin O\'Neill. Den tidligere Celtic-manageren har vært i samtaler med Newcastles styreformann, Freddy Shepherd, og må bestemme seg for om han vil ta jobben eller ikke. O\'Neill har også blitt trukket fram som en het kandidat til å overta det engelske landslaget, eller som Alex Fergusons arvtager i Manchester Untied.

Newcastles midlertidige manager, Glenn Roeder er ikke i tvil om at Houllier vil kunne gjøre en god jobb for klubben.

ENGLAND-AKTUELL: Gerard Houllier vurderer et comeback som manager i England, tross stor suksess med Lyon. Foto: AP
ENGLAND-AKTUELL: Gerard Houllier vurderer et comeback som manager i England, tross stor suksess med Lyon. Foto: AP Vis mer

- Hvis noen tvilte på Houlliers ferdigheter etter tida i Liverpool, har han satt kritikerne på plass nå.

- Laget hans cruiser gjennom serien, og er fortsatt med i Champions League. Han er en glimrende manager. Jeg er ikke på noen måte overrasket over at en mann av hans kaliber er interessert i jobben.

Houllier kan returnere til England
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling