Houllier og Carew skværet opp

- Hadde et møte med hele laget til stede.

BEGRAVDE STRIDSØKSEN: Gerard Houllier og John Carew skværet opp foran resten av spillergruppa i Aston Villa i går. Her fra tida i Lyon.Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JAVIER SORIANO
BEGRAVDE STRIDSØKSEN: Gerard Houllier og John Carew skværet opp foran resten av spillergruppa i Aston Villa i går. Her fra tida i Lyon.Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JAVIER SORIANOVis mer

Engelsk liga direkte i fotballstudio fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Gerard Houllier ba fredag snart kontraktsløse John Carew om å prestere dersom han skulle gjøre seg håp om en ny, lukrativ kontrakt - enten i Aston Villa eller i en annen europeisk klubb av en viss størrelse.

Det var uttalelser som falt i særdeles dårlig jord hos Carew, som gikk i strupen på Villa-manageren og stemplet franskmannen som uforberedt og respektløs.

- Jeg mener Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn, sa Carew i et intervju i lørdagens VG.

Det tok ikke lang tid før det oppsiktsvekkende angrepet var oversatt og ute i engelske nettaviser - i god tid før Houllier stilte til pressekonferanse etter bortemøtet med England.

Der fikk Carew tilbake med samme mynt.

- John lever i fortiden. Hvis fansen synger navnet hans er det fint, men han må se på tallene. Hvor lenge har han spilt? Hvor mange mål har vi scoret mens han har spilt, sa en tydelig irritert Houllier.

Det ble tolket som et tegn på at Carew, som nå er ute i fire uker med en leggskade, er ferdig i klubben hvor han har opparbeidet seg kultstatus siden overgangen fra Lyon vinteren 2007.

Mandag var det imidlertid tid for forsoning og brannslukking i Villa-garderoben da Houllier og Carew holdt et oppvaskmøte med resten av spillertroppen til stede.

- Vi hadde et møte med hele laget for å få klarhet i ting, sa Houllier på pressekonferansen i forkant av Villas møte med Blackpool.

Franskmannen antyder Carew ble forelagt uttalelsene hans i en annen versjon enn hvordan han la dem fram på pressekonferansen.

- Det var et avvik mellom hva jeg sa, som i hovedsak var ros av John Carew, og det som havnet i norske medier. John innså det, og det gjorde han klart foran alle sammen, forteller Houllier, som ikke vil utelukke at nordmannen har en framtid i Birmingham-klubben.

- John er Aston Villa-spiller, og når han er frisk igjen, vil han konkurrere om en plass på laget, understreker Villa-sjefen, ifølge Sky Sports.

Nå sier han seg ferdig med den såpeoperaaktige feiden med kraftspissen fra Lørenskog.

- Denne saken er avsluttet, og jeg ønsker ikke si noe mer om den.