Houllier og Carew skværet opp

- Hadde et møte med hele laget til stede.

BEGRAVDE STRIDSØKSEN: Gerard Houllier og John Carew skværet opp foran resten av spillergruppa i Aston Villa i går. Her fra tida i Lyon.Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JAVIER SORIANO
BEGRAVDE STRIDSØKSEN: Gerard Houllier og John Carew skværet opp foran resten av spillergruppa i Aston Villa i går. Her fra tida i Lyon.Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JAVIER SORIANO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Engelsk liga direkte i fotballstudio fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Gerard Houllier ba fredag snart kontraktsløse John Carew om å prestere dersom han skulle gjøre seg håp om en ny, lukrativ kontrakt - enten i Aston Villa eller i en annen europeisk klubb av en viss størrelse.

Det var uttalelser som falt i særdeles dårlig jord hos Carew, som gikk i strupen på Villa-manageren og stemplet franskmannen som uforberedt og respektløs.

- Jeg mener Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn, sa Carew i et intervju i lørdagens VG.

Det tok ikke lang tid før det oppsiktsvekkende angrepet var oversatt og ute i engelske nettaviser - i god tid før Houllier stilte til pressekonferanse etter bortemøtet med England.

Der fikk Carew tilbake med samme mynt.

- John lever i fortiden. Hvis fansen synger navnet hans er det fint, men han må se på tallene. Hvor lenge har han spilt? Hvor mange mål har vi scoret mens han har spilt, sa en tydelig irritert Houllier.

Det ble tolket som et tegn på at Carew, som nå er ute i fire uker med en leggskade, er ferdig i klubben hvor han har opparbeidet seg kultstatus siden overgangen fra Lyon vinteren 2007.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer