SYK: Gerard Houllier er lagt inn på sykehus. Aston Villa vil komme med en pressemelding seinere i dag. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY/SCANPIX
SYK: Gerard Houllier er lagt inn på sykehus. Aston Villa vil komme med en pressemelding seinere i dag. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY/SCANPIXVis mer

Houllier på sykehus

Aston Villa-manageren leder ikke laget i helga. Klubben kommer med uttalelse seinere i dag.

(Dagbladet): Aston Villa-manager Gerard Houllier ble lagt inn på sykehus i går kveld etter et illebefinnende. Tilstanden hans skal være stabil, ifølge Sky Sports.

Houllier gjennomgikk en livreddende hjerteoperasjon i 2001 da han var manager i Liverpool. Han kjente smerter i brystet under en kamp mot Leeds.

Franskmannen kom tilbake til Liverpool-jobben året etter, men forlot klubben i 2004. Fra 2005 til 2007 trente han Lyon med stor suksess, mens det siste året ikke har vært det beste.

I fjor sommer var han teknisk direktør for det skandaliserte franske landslaget, før han tok over Aston Villa midt i inneværende sesong. Houllier har hatt mange konflikter med spillergruppa og svært dårlige resultater. Klubben er imidlertid ikke lenger i nedrykksfare etter to seire på de siste to kampene.

Assistenttrener Gary McAllister vil ta over mens Houllier er syk. Det er ennå ikke klart om Houllier rekker helgas kamp mot Stoke, men det er ventet at McAllister vil lede laget fra sidelinja.

Aston Villa vil komme med en uttalelse seinere i dag.