Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Houllier så overraskende sprek ut

Aston Villa-manageren slipper hjerteoperasjon.

PÅ SYKEBESØK: Assistentmanager Gary McAllister besøkte hjertesyke Gerard Houllier på sykehuset fredag. Foto:  REUTERS/Darren Staples
PÅ SYKEBESØK: Assistentmanager Gary McAllister besøkte hjertesyke Gerard Houllier på sykehuset fredag. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

Aston Villa-manager ble sendt til sykehus med brystsmerter onsdag, men han slipper å gjennom noen operasjon, melder assistenttrener Gary McAllister.

Franskmannen gjennomgikk en omfattende hjerteoperasjon i 2001, da han var manager for Liverpool. I Aston Villa fryktet man å stå foran en tilsvarende situasjon nå, men nå har legene funnet ut at 63-åringen bare trener medisiner og muligheten til å hvile ut en periode.

- Han så ikke veldig syk ut da jeg besøkte ham på sykehuset, men han er innlagt på hjerteovervåkingen, og det er helt klart at den første natten på sykehuset hadde vært tøff, men fredag så han overraskende sprek ut, sa assistenten, som skal lede laget i lørdagens kamp mot Stoke.

Spillerne sier nå at de vil gi alt de har for å sikre seieren i treneren fravær, og alle håper sykdomsperioden blir så kortvarig som vel mulig.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media