Houllier sier Carew ikke ville spille mot City

- Han er ikke skadet, sier rådgiveren.

I KULDA: John Carew i aksjon mot Tottenham i oktober. Ifølge manager Gerard Houllier var det Carew selv som meldte seg ut av dagens kamp mot Manchester City.Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul Hackett
I KULDA: John Carew i aksjon mot Tottenham i oktober. Ifølge manager Gerard Houllier var det Carew selv som meldte seg ut av dagens kamp mot Manchester City.Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul HackettVis mer

(Dagbladet): Et pinlig svakt Aston Villa fikk juling av Manchester City i ettermiddag, og John Carew var ikke engang i troppen til bortekampen.

Etterpå svarte en nedstemt manager Gerard Houllier på spørsmål om hvorfor det meste gikk galt, og forklarte også hvorfor nordmannen ikke var tilgjengelig.

Ifølge franskmannen var det Carews eget valg.

- Han dro til Norge etter Wigan-kampen (sikter trolig til WBA, journ.anm.), og kom tilbake to dager senere enn de andre spillerne. Carew ville vært en del av troppen, men han kom bort til meg og sa at han ikke var i god nok form til å spille. Derfor var han ikke med til Manchester i dag, sier Houllier til VG Nett.

Ikke skadet
Carews rådgiver Per A. Flod er svært ordknapp da Dagbladet ringer for å høre hans reaksjon på Houlliers uttalelser.

- Jeg gidder ikke si noenting om sånne ting. Regelen i Aston Villa er at man uttaler seg til pressen gjennom klubben, og da vil ikke jeg være noe ekstra talerør, sier han.

Flod sier imidlertid at han snakket med John Carew senest i går kveld.

- John er ikke skadet. Mer kan jeg ikke si om dette, sier Flod.

Kranglet
Den norske landslagsspissen har slitt med å få spilletid i Aston Villa etter at Gerard Houllier tok over klubben, og har i det siste blitt koblet til en rekke andre klubber i forbindelse med at kontrakten hans nærmer seg sitt utløp.

I november uttalte Carew at han føler seg grundig tråkket på av Houllier, som han mener tar seg i overkant godt til rette etter bare noen uker i klubben.

Reaksjonen kom etter at Houllier uttalte at John måtte prestere for å gjøre seg fortjent til ny kontrakt.

- Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gerard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje han er det, sa Carew til VG, og slo fast:

- Jeg mener Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn.

Senere skværet de to opp etter et møte.