GAMLE KJENTE: Men forholdet mellom John Carew og Gerard Houllier var anstrengt også i Lyon. foto: Javier Soriano, AFP/Scanpix
GAMLE KJENTE: Men forholdet mellom John Carew og Gerard Houllier var anstrengt også i Lyon. foto: Javier Soriano, AFP/ScanpixVis mer

Houllier varsler møte med Carew

- Jeg skal prate med ham, selvfølgelig.

(Dagbladet): Aston Villa-manager Gérard Houllier vil ha samtaler med John Carew i dag, skriver det engelske nyhetsbyrået Press Association (PA).

- Ja, jeg kommer til å snakke med ham, selvfølgelig, sier Houllier.

De siste dagene har den norske landslagsspissen og manageren hans angrepet hverandre verbalt i pressen.

- Provoserende Det startet med at Houllier på fredagens pressekonferanse svarte bekreftende på at Carew - selv om det samtidig ble kjent at han igjen er skadd - nå hadde sjansen til å vise seg fram.

- John går mot slutten av kontrakten, og dette er en mulighet til å gi uttrykk for hva han ønsker; enten å bli her, eller reise videre, sa Houllier ifølge PA.

Dette fikk Carew til å reagere, og i lørdagens VG svarte han med å kalle Houllier respektløs.

- Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gerard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje han er det, sa  Carew.

- Hva skulle jeg sagt? Etter gårsdagens kamp slo Houllier tilbake igjen ved å hevde at Carew lever i fortiden:

- Jeg synes han har oppført seg dumt. Hvordan kan han si slikt; Jeg har ikke vist mangel på respekt mot ham, eller noen. Noen spurte meg på pressekonferansen om dette ville vært en god mulighet for ham å vise seg fram, og jeg sa ja. Hva skulle jeg gjort? Sagt nei? spurte Houllier retorisk.

Houllier var Carews manager også i Lyon, men heller ikke der var forholdet mellom dem spesielt godt.

Carew-agent Per A. Flod vil ikke si mye om de siste dagers oppstyr rundt Carew og Houllier.

- Jeg gir meg ikke til å tolke slike ting, sier Flod til Dagbladet.

• Dagbladet har ikke kommet i kontakt med Carew i formiddag.