Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Geir Ludvig Fevang blir gjerne Sandefjord-trener

Hovedtreneransvaret frister Sandefjord-vikaren

Vikartrener Geir Ludvig Fevang legger ikke skjul på at han gjerne tar over eliteserielaget Sandefjord på permanent basis.

FRISTET: Geir Ludvig Fevang sier han gjerne tar over hovedtreneransvaret i Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FRISTET: Geir Ludvig Fevang sier han gjerne tar over hovedtreneransvaret i Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Fevang ledet laget mot Brann søndag etter at Magnus Powell forlot klubben etter kun seks seriekamper.

Søndag ble det 0-1-tap mot Brann for Fevang og hans SF-lag, men etter kampen var 37-åringen klar på at opplevelsen som hovedtrener ga mersmak.

- Ja, det vil jeg si. Det har vært en fin opplevelse, sa han til NTB etter tapet.

Han la videre til at det ikke har vært noe problemer med å holde konsentrasjonen på det sportslige etter at det har vært blest rundt klubben som til slutt kvittet seg med Powell.

Søndag fikk han se sitt lag gjøre en skjebnesvanger feil da Brann til slutt satte inn matchvinnerscoringen, men Fevang ville ikke dele ut skyllebøtter etter kampen.

- Jeg tenker at det gjøres feil i fotball, men det må vi tåle så lenge intensjonen er rett.

Sandefjord spilte i en 3-5-2-formasjon igjen i søndagens møte med Brann. Powell ertet på seg Sandefjord-ledelsen da han heller ønsket å spille 4-4-2 stikk i strid med klubbens vedtekter.

Sandefjord har bare vunnet 1 av 7 kamper i sesonginnledningen. Ingen slipper inn flere mål en vestfoldingene (17).

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media