Hoven Beckham kan miste Chelsea-kamp

Sto over trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

David Beckham tok det temmelig rolig på sin første trening med Los Angeles Galaxy. Han var mest opptatt av å passe på sin vonde ankel.

1000 fotballtilhengere var møtt opp på treningsfeltet for å følge Beckham på hans første trening med sitt nye lag, men for det meste holdt den engelske fotballstjernen seg for seg selv på treningsfeltet. Han lekte seg med ballen og drev bare svært lett trening.

Likevel håper David Beckham å kunne debutere for sitt nye amerikanske lag i lørdag i treningskampen mot Chelsea, men det er klart at amerikanerne ikke vil ta noen sjanser med engelskmannen. Han kommer ikke til å spille dersom ikke ankelen er 100 prosent klar for det.- Det er klart vi gjerne vil ha ham med i laget som raskt som overhodet mulig, men vi tar ingen sjanser. Det blir ikke aktuelt å teste ham mot Chelsea dersom ikke ankelen er helt bra, for å ta sjanser på at han skal skade seg enda mer i en treningskamp er bare dumt, sier Galaxy-trener Frank Yallop.

Bedre på to dager

- Jeg mener skaden er blitt mye bedre i løpet av de siste to dagene. Den hevelsen Beckham slet med er gått kraftig tilbake, og han sier selv han kjenner lite til den vonde ankelen. Han er i stand til å bevege seg uten at det gjør vondt eller hemmer ham på annen måte, legger Yallop til.

- Den typen skade Beckham har i ankelen er lett å helbrede. Derfor håper vi alle her i Los Angeles Galaxy at Beckham på en eller annen måte kommer til å ta del i lørdagens kamp mot Chelsea, sier treneren.

David Beckham er på plass i Los Angeles etter at amerikanerne kjøpte ham fra spanske Real Madrid. Avtalen med Beckham varer i fire år og er verd 32,5 millioner dollar (ca. 185 millioner kroner). Ikke rart engelskmannen smilte fra øre til øre da han ble presentert i sin nye klubb i forrige uke.

Den ankelskaden Beckham sliter med har plaget ham de siste tre ukene, men det ser ut som om alt er under kontroll nå, og mot Chelsea kan han komme til å spille for sin nye klubb for aller første gang.

I JOGGESKO: David Beckham fikk ikke være med på sin første Galaxy-trening, på grunn av en vond ankel i går. Foto: Scanpix/Afp
I JOGGESKO: David Beckham fikk ikke være med på sin første Galaxy-trening, på grunn av en vond ankel i går. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer