Hovi skrev under på tullekontrakt

Signerte på pølsepapir.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tom Henning Hovi har solgt leiligheten sin i Oslo og spiller sin siste kamp for Vålerenga 5. november. Eller gjør han det?

Søndag kveld skrev nemlig Hovi under på en ny ettårskontrakt med klubben, men den juridiske gyldigheten kan nok trolig bestrides.

For det var ikke noen standarisert kontrakt Hovi satte navnetrekket sitt på - men et pølsepapir av typen Gilde, melder vif.no.

Oppsiktsvekkende nok nekter Hovi for at pølsevevet var ment seriøst.

- Det var ikke særlig seriøst, nei. Etter kampen mot Stabæk sist søndag var vi ute og så Real Madrid - Barcelona. Da var det noen av gutta som skulle tulle litt med meg. Jeg var med på spøken og signerte papiret, forteller Hovi til aftenposten.no.

På pølsepapiret har Hovi fått bestemme sin egen lønn, og kravet er av det spektakulære slaget: Halvparten av lønna til Ronny Johnsen.

Til opplysning sto Johnsen oppført med 1 598 014 i inntekt i 2005. Den tidligere United-proffen hadde også småpene 42 millioner i formue.

SKØYER: Tom Henning Hovi krevde halvparten av lønna til Ronny Johnsen for å skrive under på ny tullekontrakt med Vålerenga. Foto: Arnt E. Folvik
SKØYER: Tom Henning Hovi krevde halvparten av lønna til Ronny Johnsen for å skrive under på ny tullekontrakt med Vålerenga. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
<B>HER ER DEN:</B> Er det slik Vålerenga signerte Levan Melkadze?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer