Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Even Hovland kommer inn i landslagstroppen

Hovland erstatter skadd Ajer

Kristoffer Ajer har meldt skadeforfall og ertattet med Rosenborgs Even Hovland. Tarik Elyounoussi måtte også byttes ut med skade i søndagens klubbkamper.

TILBAKE PÅ LANDSLAGET: Rosenborgs Even Hovland. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TILBAKE PÅ LANDSLAGET: Rosenborgs Even Hovland. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ajer har i likhet med Joshua King måtte forfall til Norges kommende nasjonsligakamper mot Slovenia og Kypros, mens AIKs Tari Elyounoussi ennå ikke har meldt noe forfall.

Norges Fotballforbund meldte senere søndag at RBKs stopper Even Hovland erstatter Celtic-spilleren i troppen.

Ajer måtte byttes ut med ansiktsskade i det 70. minutt av Celtics 0-0-kamp borte mot Livingston. Celtic-manager Brendan Rodgers opplyser at nordmannen trolig har pådratt seg et brudd i øyehulen.

- Han har store smerter. Han må antagelig opereres, sa Rodgers til klubbens egen Twitter-konto søndag.

Ajer pådro seg ansiksskaden i en hodeduell og måtte behandles på sidelinjen av Celtics medisinske apparat. Midtstopperen mistet for øvrig forrige landslagssamling med en lårskade.

Tarik Elyounossi noterte målgivende pasning i den svenske serielederen AIKs jakt på ligagull. AIK ledet 1-0 i det 65. minuttet da det ble stopp for nordmannen. Elyounossi løp etter en ball, men kastet seg plutselig i bakken mens han holdt seg til låret.

Det kan tyde på en strekkskade for angriperen, og det betyr at han også er høyst usikker til bortekampene mot Slovenia og Kypros 16. og 19. november.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!