Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hovland med marerittrunde i Japan

Den norske golfproffen Viktor Hovland gikk fem slag over par på første dag av PGA-turneringen i Chiba, Japan. Han er med det langt nede på resultatlisten.

MOTGANG: Golfspilleren Viktor Hovland hadde en tung start på PGA-turneringen i Chiba, Japan torsdag. Foto: Jared C. Tilton/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP / NTB scanpix
MOTGANG: Golfspilleren Viktor Hovland hadde en tung start på PGA-turneringen i Chiba, Japan torsdag. Foto: Jared C. Tilton/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP / NTB scanpix Vis mer

For første gang på svært lenge gikk det mot at han skulle gå av banen uten en eneste birdie, men på det 18.-hullet lykkes endelig den unge nordmannen å sette en putt til birdie.

Det startet dårlig med en bogey allerede på det første hullet for 22-åringen. Det skulle komme en sjelden triplebogey (tre slag under par) på det femte hullet.

Ingenting synes å stemme og det ble nye bogeyer på hull 13 og 14 før birdien kom på avslutningshullet.

I forrige uke satte Hovland rekord med å ha score under 70 i 19 strake runder på PGA-touren.

- Målet for Hovland blir nå klare å ta seg tilbake til par, sa Eurosports kommentator Henrik Bjørnstad.

Han har bare ti spillere bak seg på resultatlisten, men i og med at bare er 78 spillere som deltar i Japan er det ingen kutt.

I teten ligger Tiger Woods som gikk sin åpningsrunde på 64 slag og seks slag under par. Den amerikanske superstjernen startet med tre bogeyer før han fikk i gang putteren og avsluttet med ni birdier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media