Hovland sliter med spilletiden før Norges skjebnekamper

Benket igjen for Nürnberg.

FÅR IKKE SPILLE: Even Hovland har vært viktig for Norge helt siden han kom inn i pausen mot Sverige i juni, men nå sliter stopperen med spilletiden på klubblaget. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FÅR IKKE SPILLE: Even Hovland har vært viktig for Norge helt siden han kom inn i pausen mot Sverige i juni, men nå sliter stopperen med spilletiden på klubblaget. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Landslagsstopper Even Hovland har store problemer med å få spilletid for klubblaget om dagen. Mandag var han igjen ubenyttet reserve for Nürnberg.

Hovland, som ventes å få en plass i det norske midtforsvaret i de kommende EM-omspillskampene mot Ungarn, måtte se på at lagkameratene kjempet seg til 0-0 mot Karlsruhe i 2. Bundesliga.

Uavgjortresultatet betyr at Nürnberg i øyeblikket er nummer ti på nest øverste nivå i tysk fotball. Laget står med 17 poeng på sesongens 13 første kamper.

Norge møter Ungarn til den første kampen om en plass i neste sommers EM-sluttspill 12. november. Returkampen går tre dager seinere.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram