Hovland ut av seierskampen

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første finaleturneringen på PGAs B-tour, men bogey på 14. og 15. hull søndag sendte ham nedover på lista.

TUNG DAG: Viktor Hovland sleit da turneringen skulle avgjøres. Foto: NTB Scanpix
TUNG DAG: Viktor Hovland sleit da turneringen skulle avgjøres. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den norske tenniskometen innledet turneringen i Columbus, Ohio knallsterkt med en 64-runde torsdag og delt ledelse. Han tapte terreng da han trengte 73 slag fredag, men var etter lørdagens 69-runde bare to slag bak lederne før søndagens avslutning.

Den avstanden holdt seg gjennom mye av søndagens runde, selv om birdiene satt langt inne. Hovland greide birdie på 4. og 12. hull og holdt ellers par inntil han fikk problemer da bare fem hull sto igjen å spille.

Etter bogey på 14. og 15. hull var avstanden til teten økt til fire slag, men han hadde ikke falt lenger enn til delt 12.-plass.

De tre finaleturneringene på B-touren er kvalifisering til neste års PGA-tour. De 25 beste totalt i de tre turneringene, utenom de 25 som allerede har kvalifisert seg gjennom sine prestasjoner på B-touren gjennom hele sesongen, får PGA-tourkort.

Hovland ligger så langt godt innenfor, men det er mange hull igjen å spille.

Kristoffer Ventura avsluttet turneringen i Columbus med en 71-runde søndag etter fire birdier og fire bogeyer. Han gikk de fire rundene på banens par (70-70-73-71) og er foreløpig på delt 53.-plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer