Hovland ute resten av sesongen

Røk korsbåndet mot Basel.

UTE RESTEN AV SESONGEN: Even Hovland røk korsbåndet mot Basel i forrige uke, og mister resten av sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
UTE RESTEN AV SESONGEN: Even Hovland røk korsbåndet mot Basel i forrige uke, og mister resten av sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Molde-stopper Even Hovland mister resten av sesongen. Den tidligere Sogndal-spilleren ble skadet i oppgjøret mot Basel i forrige uke.

- Det er korsbåndet som har røket og Even blir ute ei god stund. Vi regner med at han skal være klar igjen til seriestart neste sesong, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær ifølge RBNett.

Molde har gode erstattere på midtstopperplass. Kristoffer Vatshaug imponerte på midtstopperplass mot Aalesund i går, og i tillegg er Børre Steenslid omsider på vei tilbake etter lang tid på sidelinjen. I tillegg kjøpte Molde i går Sarpsborg-talentet Magnar Ødegaard.

- Dette er en videreføring av Molde Fotballklubbs politikk. Vi henter unge, talentfulle spillere og utvikler dem videre. Magnar er en spennende forsvarsspiller som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Solskjær.

Molde er også på utkikk etter offensive forsterkninger. Pape Pate Diouf kan komme tilbake til klubben på lån, ifølge lokalavisa.

- Vi har forhørt oss og de kjenner til interessen. For øyeblikket er det leie som er mest aktuelt, vi ser ikke på kjøp som en mulighet nå. Men akkurat for øyeblikket er vi ikke nærme en løsning, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer