Hovlands Nürnberg med marerittstart på sesongen: Tapte 6-3

Mot Freiburg.

MARERITTSTART: Even Hovland og Nürnberg fikk en verst tenkelig start på sesongen i 2. Bundesliga. Mandag tapte de hele 6-3 mot Freiburg.
Even Hovland på pressetreffet torsdag.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
MARERITTSTART: Even Hovland og Nürnberg fikk en verst tenkelig start på sesongen i 2. Bundesliga. Mandag tapte de hele 6-3 mot Freiburg. Even Hovland på pressetreffet torsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Even Hovland og Nürnberg fikk en verst tenkelig start på sesongen i 2. Bundesliga. Mandag tapte de hele 6-3 mot Freiburg.

Nürnberg ble rundspilt og hadde store defensive problemer mot Freiburg, som forrige sesong rykket ned fra Bundesliga.

Klubben til Mats Møller Dæhli og Vegar Eggen Hedenstad stoppet ikke før de hadde scoret seks ganger. Det ble med andre ord en travel dag på jobb for Even Hovland i Nürnberg-forsvaret.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Hjemmelagets Nils Petersen var kampens store gigant og scoret hat-trick i løpet av fem minutter i første omgang.

Hedenstad satt på benken for vertene gjennom hele kampen, mens Møller Dæhli var utelatt fra troppen. Sistnevnte har slitt med en kneskade i lang tid.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer