Howard stoppet Tevez-effekten for City

Everton vant 2-1 borte til tross for selvmål og utvisning.

INGEN TEVEZ-EFFEKT: Carlos Tevez trakk tilbake ønsket om å forlate City bare timer før avspark, men det ga ikke City nok medvind til å senke Everton hjemme på City of Manchester Stadium. Mye av grunnen til det står i grønn keeperdrakt i bakgrunnen: En strålende Tim Howard. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
INGEN TEVEZ-EFFEKT: Carlos Tevez trakk tilbake ønsket om å forlate City bare timer før avspark, men det ga ikke City nok medvind til å senke Everton hjemme på City of Manchester Stadium. Mye av grunnen til det står i grønn keeperdrakt i bakgrunnen: En strålende Tim Howard. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester City - Everton 1-2.

I timene før kampstart sendte Manchester City ut en julegave til supporterne i form av at kaptein Carlos Tevez offisielt trakk tilbake ønsket om å forlate klubben.

Så skulle presangen pakkes inn i en serieledelse til jul for første gang siden 1929. Men slik skulle det altså ikke gå.

Everton-keeper Tim Howard innrømmer at de fryktet en Tevez-effekt for City.

- Hver gang han er på banen, gir han noe ekstra til laget sitt, så selvsagt, sier han i TV-intervjuet rett etter kampen.

Men Tevez har fortsatt ikke scoret mot Everton - verken for West Ham, United eller City.

- Vi får håpe vi får det til å fortsette også i framtida, sier Howard.

Everton har slitt godt nede på tabellen den siste tida, og poengene var selvsagt kjærkomne.

- Dette var et stort resultat for oss. Vi visste vi måtte jobbe hardt. Vi har spilt bra fotball de siste par månedene uten å få betalt. Nå fikk vi uttelling i tillegg til å få vist fram god fotball, sier Tim Cahill. 

To tidlige mål Typisk nok var det nettopp Cahill som nikket Everton i ledelsen etter fire minutter. Et innlegg fra Leighton Baines ble akkurat for høyt for Victor Anichebe, men ballen havnet hos Seamus Coleman som la inn på panna til en umarkert Cahill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer