- Høy feber, hodepine og kvalme

Sa Lars Elton Myhre, og kjørte rett ut.

KJØRTE UT: Lars Elton Myhre har slitt med sykdom, og merket det under dagens slalåm.Foto: SCANPIX/AFP/FRANCK FIFE
KJØRTE UT: Lars Elton Myhre har slitt med sykdom, og merket det under dagens slalåm.Foto: SCANPIX/AFP/FRANCK FIFE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Han fikk en brukbar start, men under de vanskelige forholdene ble det etter hvert mye feil, og til slutt var han helt ute.

- Det skjedde en del rart med meg i henget, og til slutt gikk det rett og slett ut. Dette var ikke min dag, men jeg har vært sengeliggende og slitt med både høy feber, hodepine og kvalme både fredag og lørdag. Jeg har for det meste holdt senga, så innsatsen må ses på bakgrunn av det, sa Lars Elton Myhre til NTB.

Han har ikke helt fått det til å klaffe i vinter med 15.- og 23.-plass som de beste plasseringene i verdenscupen, men søndagens utkjøring var første gang han misset på den måten denne sesongen.

Mannefall Det ble en første omgang preget av mannefall i Adelboden. Etter at de 30 første hadde startet, var det 11 utkjøringer og en disk, men kroaten Ivica Kostelic imponerte og viste at det var mulig å kjøre fort.

Han kom til mål på 55,24 sekunder og har en ledelse på 0,78 sekund til østerrikeren Marcel Hirscher. Manfred Pranger, også han fra Østerrike, ligger på 3.-plass etter den første omgangen. Han er 1,34 sekund bak Kostelic, som var i en klasse for seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer