Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Høy og mørk i V65

- Nummerdekken hang og slang mot magen sist.

VELDIG VILLIG Nå. Smedviktor liker seg godt i løp for tiden og kjemper bra. Også bakfra, for tidligere var det teten som gjaldt. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VELDIG VILLIG Nå. Smedviktor liker seg godt i løp for tiden og kjemper bra. Også bakfra, for tidligere var det teten som gjaldt. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Han mistet nummerdekkenet som hang og slang mellom magen og draget i vogna.
Derfor galopperte han. Men Smedviktor travet et kjempeløp etterpå, mener Olav Mikkelborg.

Det var i hestens siste start, et V75-løp på Leangen. Etter galoppen ble det meste feil. Smedviktor fikk sliten hest foran seg i den siste svingen. Mikkelborg måtte ta ham opp og sette ny fart. Noe som Smedviktor normalt ville mislikt. Men ikke denne gang.
Hesten tok nytt tak og økte farten igjen på oppløpet, da åpningen endelig kom.
Men da var det for seint.

- Hesten har skikkelig god form for tiden.
Det har hendt tidligere, at han rett og slett ikke ville vinne. Men de tre siste gangene har han virkelig gått bra til mål.
Han har tidligere gått best i tet eller dødens. Nå har vi bakspor. Da har han vært litt uvillig.
Men i det siste har han forandret innstilling og har gått bra bakfra også, forteller Mikkelborg.

- Det er en topp vinnersjanse, sier Olav Mikkelborg om Dagbladets V65-banker på Bjerke onsdag.

Flere outsidere

- Det blir verre med Chippon, selv om han var god sist. Men da vant han fra tet.
Når han må trave med hester foran seg, blir han skjeiv på svingene og henger ofte på en tom. Det ligger nok litt på det psykiske. Han kan variere, men jeg mener det er bare er en outsider fra tillegg, sier Mikkelborg.
- Jeg har en vrien oppgave med Jarli Mai, som helst skal kjøres i rygger. Men jeg kan ikke gi bort de 20 meterne vi står foran heller. Jeg håper selvfølgelig at Trineline kommer tidlig fram. Men hun skal kanskje kjøres i rygg i dag. Det er vanskelig å se hvordan dette blir løst, sier Mikkelborg.
- Missile Lins er brukbar, men jeg tror noen er bedre. Kanskje verdt en gardering på flere hester.
Shaman Star M. er egentlig god nok. Men han har manglet en del på formen i det siste. Jeg ligger litt lavt, smyger med og kjører til slutt.
- Kanskje er Vigilia i stand til å overraske. Hun kan være verdt en markering, avslutter Olav Mikkelborg i bilen på vei fra sin filial i Sverige til V65-løpene på Bjerke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media