TIL ABU DHABI: Kenneth Bergh Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet.
TIL ABU DHABI: Kenneth Bergh Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet. Vis mer

Høyaktuell for UFC-debut

Kenneth Bergh er klar for «Fight Island Abu Dhabi», og får trolig sin UFC-debut 15. juli.

Publisert

Det bekrefter manager Per Meland overfor Dagbladet mandag formiddag. VG omtalte saken først.

Det gjenstår fortsatt detaljer før en eventuell motstanderen blir offentliggjort, men Bergh er i full gang med å gjøre de siste forberedelsene til et eventuelt oppgjør.

31-åringen er i skrivende stund på vei til London. Der må han være i karantene i to dager før turen går videre til Yas Island i Abu Dhabi, hvor «Fight Island» blir arrangert.

Bergh har lenge vaket i sivet og ventet tålmodig på debuten. På veien har han møtt flere fartsdumper. I fjor trodde 31-åringen at han skulle få sin debut, men Eric Spicely, som egentlig hadde trukket seg, endte opp med å gå kampen mot Deron Winn likevel.

NAKENSTUNT: For en uke siden sjokkerte MMA-stjernen Paige VanZant sine fans ved å legge ut et bilde av seg selv hvor hun trener naken på Instagram. Nå har hun gjort det igjen. Video: @paigevanzant Vis mer

Bergh fikk også sjansen under «Dana Whites Contender Series», hvor UFC-sjef Dana White sitter ringside og leter etter nye talenter. Bergh tapte mot Antonio Trocoli, men brasilianeren var dopet og kampen ble strøket.

Dermed står den ubeseirede nordmannen med åtte seire i karrieren.

Bergh gikk sin siste kamp i desember i fjor. Da knocket han ut David Marcina på 21 sekunder.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer