Manchester City - Liverpool

Høydramatisk i Manchester da Liverpool tok seg videre

Feilaktig annullert mål, stolpeskudd, scoringer og Pep Guardiola på tribunen var noen av ingrediensene.

ALLE SCORINGENE: Se Liverpools snuoperasjon. Video: Viasat
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester City - Liverpool 1-2 (1-0) 1-5 sammenlagt.

(FourFourTwo): Utgangspunktet for Manchester City var enkelt: Score minst tre mål eller ryke ut av Champions League. City-manager Pep Guardiola kastet derfor innpå det meste han hadde av offensiv kraft, vel vitende om at han måtte ha minst tre mål i kveld.

Samtidig fikk Liverpool den beskjeden de håpte på før kamp: at Mohamed Salah rakk kampen etter skaden han pådro seg i det omvendte oppgjøret.

Derfor måtte City sjonglere mellom å sende fram sine offensive spillere og samtidig forsvare seg mot mulige Liverpool-kontringer. Samtidig ble ikke Sergio Agüero erklært frisk nok til å spille 90 minutter for City.

City fikk en pangstart med 1-0 etter bare to minutter, men så begynte nedturene på løpende bånd. Først et skudd på innsida av stolpen, deretter et mål feilaktig annullert for offside (som Pep Guardiola havnet på tribunen for etter kjefting på dommeren) og utlikning av Mohamed Salah.

City klarte aldri å reise seg etter kalddusjen. Snaut 12 minutter før slutt var snuoperasjonen et faktum da Nicolás Otamendi mistet ballen til Roberto Firmino, som sendte ballen via stolpen og i mål bak Ederson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer