Høydramatisk i nabooppgjøret som hadde «alt»

Straffe, rødt kort og publikummer som ødela i derbyet.

VIDERE TIL FJERDE RUNDE: Sarpsborg 08 tok seg videre til cupens fjerde runde, selv etter å ha spilt med en mann mindre i 35 minutter. Her fra en kamp tidligere i år mot Bodø/Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
VIDERE TIL FJERDE RUNDE: Sarpsborg 08 tok seg videre til cupens fjerde runde, selv etter å ha spilt med en mann mindre i 35 minutter. Her fra en kamp tidligere i år mot Bodø/Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var mye dramatikk da Fredrikstad og Sarpsborg 08 møttes til nabooppgjør i cupens tredje runde.

Fredrikstad tok kampens første stikk da Erik Tønne satte 1-0 etter 30 minutter, men så var bortelaget ustoppelige, tross at hjemmelaget tidvis var bedre enn det blåkledde bortelaget, som scora to mål etter tabber av FFK.

Først da en på tribunen blåste i en fløyte, og hele FFK-forsvaret stoppet opp. Patrick Mortensen utnyttet muligheten, og utliknet like før pause.

- Det er en Fredrikstad-supporter som prøver å være morsom og vil skremme oss da vi slo corneren. Det ble fordel oss, sa Sarpsborg-spilleren Ole Heieren Hansen til TV 2 i pausen.

- Det er helt idioti, sa FFK-trener Jan Halvor Halvorsen til TV 2 etter kampen.

Også FFK-spiller Martin Trømt Jensen fikk forklare det snodige målet.

- De får ta en corner, og i det de tar tilløpet er det en som blåser, Du så jo Sarpsborgs spillere også, de stoppet også. Jeg synes dommeren burde la dem ta corneren på nytt. Det er ikke fair. Noen sier det var en Fredrikstad-spiller som gjorde det, jeg kan ikke se for meg at det var en av våre som gjorde det, sa FFK-spiller Martin Thømt Jensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer