Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Høydramatisk Juve-seier

Ronaldo så rødt - Real ute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid ble på dramatisk vis feid ut av mestercupen onsdag. Marcelo Zalayetas scoring fire minutter før slutt i annen ekstraomgang sendte Juventus videre.

Da var nettopp Alessio Tacchinardi og Ronaldo vist av banen med rødt kort etter å ha slått og sparket mot hverandre.

Innbytter David Trezeguet ordnet ekstraomganger med sin akrobatiske scoring kvarteret før slutt. Marco Camoranesis innlegg så ut til å være på vei bak mål, men Zlatan Ibrahimovic nådde ballen og nikket den ut til Trezeguet, som sendte den i mål.

I ekstraomgangene skjedde ikke så mye før Tacchinardi i det 113. minutt slo etter Ronaldo, som svarte med å sparke Juventus-spilleren.

Det så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse med ti mot ti, men i det 116. minutt skaffet Zalayeta seg evig hedersplass i alle Juventus-tilhengeres hjerter. Han utnyttet en svak klarering av Raul Bravo og sendte ballen i mål bak Iker Casillas.

Real Madrid gikk til kampen med 1-0-ledelse fra første kamp, og Ronaldo var i begynnelsen av 2. omgang nær ved å punktere kampen da han løp fra forsvaret og skjøt. Keeper Gianluigi Buffon slo skuddet i stolpen.

Barcelona-stjernen Ronaldinho hevdet før returkampene at han trodd alle Englands representanter ville bli slått ut. Slik gikk det ikke, og i stedet er spansk Primera ute av mestercupen før kvartfinalen.

Kvartfinaleklare er to lag fra England, to fra Italia, ett hver fra Frankrike, Nederland og Tyskland. Neste uke avgjøres det om Italia får sitt tredje lag ved Inter, eller om tittelforsvarer Porto setter Portugal på kvartfinalekartet.

HELTEN: Marcelo Zalayetas scoring fire minutter før slutt avgjorde det hele til Juves fordel. FOTO: SCANPIX/REUTERS
HELTEN: Marcelo Zalayetas scoring fire minutter før slutt avgjorde det hele til Juves fordel. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

(©NTB)

FURTER: David Beckham hadde en dårlig dag på jobb, og ble byttet ut. Humøret ble ikke bedre av å se lagkameratene slippe inn den avgjørende scoringen på overtid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!