Høyere krav til Tommy

ULLEVAAL/DYNA FYR (Dagbladet.no): Tommy Svindal Larsen (29) føler han har vokst som fotballspiller i Nürnberg. - Det stilles helt andre krav til meg enn i Stabæk, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han føler overgangen til tyske Nürnberg har gjort ham til en bedre fotballspiller, og han har to hovedgrunner for det:

- Det er høyere kvalitet på tysk fotball enn norsk. Jeg synes faktisk nivået i Bundesliga er enda høyrere i år enn i fjor. Du møter 2-3 veldig gode lag, og 5-6 lag til som er nesten like gode, sier Tommy til Dagbladet.no.

- Dessuten stilles det helt andre krav til meg som fotballspiller. I Stabæk kunne jeg spille flere svake kamper etterhverandre og fortsatt være på laget. Jeg fikk spille fordi jeg var den jeg var.

Dermed må Svindal Larsen være skjerpet hele tida for å være på laget.

- Jeg føler at jeg er i veldig fin form, og har vært det over lang tid.

Håper å spille

Ut fra gårsdagens spilløkt på landslaget, er det ikke utenkelig at Tommy Svindal Larsen kan spille ved siden av Trond Andersen på Norges sentrale midtbane mot Romania lørdag. Slik kunne det forøvrig se ut før kampen mot Danmark også. Da kom Tommy inn etter 88 minutter i sin 12. landskamp.

- Laget spilte bra sist, så jeg tror ikke det blir så store endringer. Jeg håper å få noen minutter, men selvsagt vil jeg spille fra start. Det er jo derfor jeg er her, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer