<strong>FINALEKLAR:</strong> Lionel Messi har ikke vært like dominant i de to siste kampene som han var i de fire første. Diego Maradona er derimot klar på at han tror Barcelona-magikeren avgjør finalen. Tyske Frank Mill, som vant VM i 1990, er derimot ikke like sikker. Foto: AP Photo/Felipe Dana/NTB Scanpix
FINALEKLAR: Lionel Messi har ikke vært like dominant i de to siste kampene som han var i de fire første. Diego Maradona er derimot klar på at han tror Barcelona-magikeren avgjør finalen. Tyske Frank Mill, som vant VM i 1990, er derimot ikke like sikker. Foto: AP Photo/Felipe Dana/NTB Scanpix Vis mer

- Høyrebeinet har han bare så han ikke skal velte når han tisser

Tyskernes Messi-hån.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg VM-finalen i VM direkte

(Dagbladet): Etter en fire uker lang fotballfest i Brasil kulminerer det hele med finale på Maracana i Rio de Janeiro i kveld.

Og ordkrigen er allerede godt i gang.

Den legendariske verdensstjerna Diego Maradona er klokkeklar på at han tror Lionel Messi avgjør kveldens finale.

- Festen kommer til å fortsette for Argentina. Tyskland er ikke uslåelige. Jo mer selvtillit de har, desto større blir overraskelsen deres mot oss. Messi avgjør finalen, sier Maradona til den venezuelanske TV-kanalen Telesur.

Tyske Frank Mill, som var med på laget som vant VM i Italia i 1990, er ikke like sikker.

Han innrømmer at det er umulig å holde Messi helt ute av kampen, men sier at det skal være mulig å gjøre ham relativt ufarlig.

- Det går ikke an å stoppe ham helt, men det går an å begrense ham. Man må se til at han ikke får muligheten til å bruke venstrebeinet sitt, i alle fall ikke om han kommer inn fra høyresiden slik Arjen Robben gjør, sier Mill til tyske Bild, før han fortsetter med en fleip.

- Høyrebeinet har han bare så han ikke skal velte når han tisser, sier han

Avspark i finalen er klokka 21.00.

Følg VM-finalen i VM direkte

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer