Høyt press for Svennis

LONDON (Dagbladet): Engelske aviser gasser seg i Sven-Göran Erikssons påståtte forhold til tv-babe Ulrika Jonsson, men landslagssjefen har bare én kommentar: - Jeg sier ingenting om mitt privatliv.

- Dette handler nemlig om mitt privatliv, og det uttaler jeg meg ikke om. Verken nå eller i framtida, sa Eriksson i går. Han måtte snakke med pressen da England viste fram en ny kolleksjon VM-drakter. Eriksson har unngått pressen etter oppslaget før helga om det påståtte forholdet.

Det var Daily Mirrors kjendisreportere, tre jenter under vignetten «3 am», som avslørte at sjefen for landslaget skal ha et intimt forhold til programlederen Ulrika Jonsson. Samtidig som han er samboer med den italienske advokaten Nancy Dell'Olio.

Dell'Olio har ifølge britiske aviser uttalt at Eriksson og hun aldri har følt seg mer knyttet til hverandre enn nå.

Hun skal ha også uttalt at hun ei heller har noen planer om å forlate Svennis. Sjøl om han, ifølge pressen, prøver å bli kvitt henne. Gult kort.

Paret ble fotfulgt av paparazzifotografer denne helga. Sven-Göran var på Stamford Bridge for å se Chelsea mot Manchester United. På samme kamp var også Ulrika Jonsson. Hun er United-fan og tv-kjendis. Blant annet fordi hun er blond, svensk og tidligere var en såkalt yppig værdame.

PR-kåt

Jonsson omtales ofte nedlatende. Som en kjendisdame som sjøl oppsøker og elsker rampelyset. Alle hennes tidligere forhold har vært brettet ut i avisene.

Både av henne selv eksklusivt, og av såkalte venner.

Blant annet gikk en barnevakt ut i News of The World søndag. Her fortalte hun hvordan hun overrasket radarparet Eriksson og Jonsson på soverommet, nakne i senga. Klar offside.

En kilde hevdet at Sven-Göran har hatt flere telefonsamtaler med Ulrika fra sitt fasjonable hjem, der han bor sammen med Nancy. Han skal ha lurt kjæresten ved å snakke svensk i telefonen, og ved å kalle Ulrika for «Tord». Sistnevnte er Erikssons assistentmanager. Kjent fra blant annet det norske landslaget da de spilte like dårlig fotball som nå.

Fotballfolk husker kanskje Ulrika Jonsson som kjæresten til den tidligere Aston Villa- og Liverpool-spilleren Stan Colleymore. Dette forholdet endte også på alle førstesidene da Collymore ble sjalu og banket henne opp.

Fortsetter

- Jobben min som manager fortsetter jeg med, selv om jeg nesten har måttet ty til vold for å komme ut i bilen de siste fire dagene, sa Eriksson i går.

På spørsmål om hvem han ville plukke ut av de to damene, svarte Eriksson rolig og behersket.

- Det er et spørsmål om mitt privatliv. Englands VM-tropp er ikke et privat anliggende, og hvilke spillere jeg skal plukke ut til VM er ikke privat. Det får dere vite den 7. mai, sa han.

Ulrika på sin side skal ifølge britiske tabloider være forbannet på landslagssjefen ettersom han skal ha lovet henne å slå opp med Nancy.

- Han har ikke tatt kontakt med meg de siste dagene. Han er like feig som en konservativ politiker som blir tatt med buksene nede.

Dette ifølge avisene. Saken ruller videre, utenfor banen.

I RAMPELYSET: Ulrika skal være sur og forbannet på Svennis fordi han ikke har tatt kontakt med henne etter at avisene slo opp at de to har et hett forhold. Sven-Göran Eriksson sier derimot ingenting.