Hroar Stjernen har fått sparken i Rosenborg

Med umiddelbar virkning.

 FERDIG:  Daglig leder i Rosenborg, Hroar Stjernen, er ferdig i klubben, melder de på sine hjemmesider. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
FERDIG: Daglig leder i Rosenborg, Hroar Stjernen, er ferdig i klubben, melder de på sine hjemmesider. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Daglig leder i Rosenborg, Hroar Stjernen, er ferdig i Trondheims-klubben.

Det skriver Rosenborg på sine hjemmesider.

Klubben skriver at de ikke har kommet i mål med hensyn til å bringe klubbens økonomi i balanse, selv om det de siste 15-18 månedene er gjort en betydelig økonomisk snuoperasjon

- Styret og Hroar Stjernen har forskjellige oppfatninger om de strategiske veivalgene, og daglig leder Hroar Stjernen fratrer sin stilling. Stjernen fratrer som daglig leder umiddelbart.

- Mulig jeg har vært naiv Stjernen fikk beskjeden da han kom på jobb i dag.

- Det er klart jeg er skuffet, sier Stjernen til Dagbladet.

Han bekrefter at han ikke har gått frivillig, og at avgjørelsen kom overraskende på ham.

Ble du overrasket over styrets avgjørelse?

- Ja. Det er mulig jeg har vært for naiv, og ikke skjønt signalene den siste tiden. Prosessen har gått veldig fort. Om den har vært ryddig eller ikke, har jeg ingen formening om, sier den nå sparkede daglige lederen.

- Jeg opplever at vi er uenige om de økonomiske strategiene. Jeg må forholde meg til styrets vedtak. Jeg synes vi har gjort forferdelig mye bra på kort tid, sier Stjernen, og legger til at styret og han var uenige om veien videre. 

På leting Rosenborg skriver at de allerede er i gang med å finne en ny daglig leder.

- Jeg vil takke Hroar for en stor innsats. Vi er i gang med å finne hans etterfølger, sier styreformann Ivar Koteng i pressemeldingen.

Hroar Stjernen sier til Dagbladet at han uansett er stolt over jobben han har gjort.

- Jeg opplever ikke at vi har vært så veldig uenige. Vi hadde styremøte i går. De er ikke fornøyde med meg, men jeg er stolt over den jobben jeg har gjort. Vi har begynt å fylle Lerkendal igjen.

Og det er tydelig at dagens nyheter fra Trondheim kommer overraskende på flere.

- Hva? Det er ikke ofte jeg blir overrasket, men nå ble jeg veldig overrasket. Jeg har ingen anelse om hva dette skyldes, sier TV 2s fotballekspert, Mini Jakobsen, til Dagbladet.

Dagbladet kommer tilbake med mer.