ER INTERESSERT: Men den kinesiske forretningsmannen Kenny Huang avviser at han har lagt inn et formelt bud på Liverpool FC foreløpig. Foto: AFP/Scanpix
ER INTERESSERT: Men den kinesiske forretningsmannen Kenny Huang avviser at han har lagt inn et formelt bud på Liverpool FC foreløpig. Foto: AFP/ScanpixVis mer

Huang har ikke lagt inn formelt bud på Liverpool

Syrisk-canadisk investor inn i kampen om oppkjøp.

||| (Dagbladet): Sjansene er gode for at Liverpool får byttet ut de upopulære, amerikanske eierne i nær framtid.

Den første potensielle oppkjøperen som ble navngitt, var kinesiske Kenny Huang og hans selskap SQL Sports Group. I dag kom imidlertid en pressemelding fra Kenny Huangs representanter, PR-byrået Hill & Knowltons avdeling i Hong Kong:

- Som en kommentar til utbredte mediarapporter om at Kenny Huang har lagt inn et formelt bud på Liverpool Football Club, ønsker herr Huang å presisere at han er interessert i å investere i Liverpool FC, men har ikke lagt inn noe formelt bud.

I pressemeldingen, som er gjengitt blant annet av Daily Telegraph, bes det videre om at meldinger som ikke kommer direkte fra Huang selv eller PR-byrået hans, ikke skal tas for god fisk.

Tidligere i dag ble det også kjent at en av de andre aktuelle budgiverne er en gruppe investorer fra Midt-Østen og Canada, ledet av syriske Yahya Kirdi.

- Det er oppnådd enighet om alle sentrale deler, inkludert kjøpssum, tilbakebetaling av gjeld til RBS (Royal Bank of Scotland) og Wells Fargo og finansiering av et nytt stadion i Stanley Park i Liverpool. En formell kjøpsavtale mellom partene er inne i den siste fasen av forhandlingene, heter det i en pressemelding fra gruppen Kirdi representerer ifølge nyhetsbyrået AP.

BBC meldte tidligere i uka at det skal ha kommet inn minst seks bud på klubben som eies av amerikanske Tom Hicks og George Gillett.

Liverpool håper eierspørsmålet er avklart før utgangen av august, slik at man rekker å investere i eventuelt nye spillere før overgangsvinduet lukkes.