Huang trekker seg fra Liverpool-kjøp

Bekrefter i kveld.

TREKKER SEG FRA LIVERPOOL-KJØP: Den kinesiske forretningsmannen Kenny Huang og QSL Sports trekker seg fra prosessen med å kjøpe Liverpool fra amerikanerene Tom Hicks og George Gillett.Foto: AFP/SCANPIX
TREKKER SEG FRA LIVERPOOL-KJØP: Den kinesiske forretningsmannen Kenny Huang og QSL Sports trekker seg fra prosessen med å kjøpe Liverpool fra amerikanerene Tom Hicks og George Gillett.Foto: AFP/SCANPIXVis mer

|||Den kinesiske forretningsmannen Kenny Huang trekker seg fra prosessen med å kjøpe Liverpool.

Anført av Huang skulle QSL Sports kjøpe den engelske storklubben, men dette blir det nå altså ikke noe av.

— Etter grundige vurderinger trekker Kenny Huang og QSL Sports seg fra den pågående salgsprosessen. Huang har formelt opplyst styrelederen i Liverpool om dette, heter det i en uttalelse.

Huang leder Hongkong-baserte QSL Sports. Det var ventet at gruppen relativt raskt ville kjøpe klubben, så Roy Hodgson skulle få tid på seg til spillerkjøp.

— I løpet av den siste tiden har vi på nært hold fått med oss at Liverpool har en veldig spesiell plass i hjertene til millioner av fans i hele verden, sier Huang.

— Vår unike evne til å øke fanbasen i Asia er noe som ville kommet alle parter til gode, så vi beklager at vi ikke har muligheten til å gjøre dette, sier han.

Liverpool har 237 millioner pund (2,2 milliarder kroner) i gjeld. Huang var den første som meldte seg offentlig som mulig kjøper. Amerikanerne Tom Hicks og George Gillett vil ut.

— Vi tror mange Liverpool-fans har støttet våre visjoner og ønsker klubben suksess i årene framover. Jeg vurderer nå mine valg for framtiden og kommer ikke til å komme med flere kommentarer, sier Huang.

Liverpool-toppen Christian Purslow sa tidligere i uken at Liverpool vurderer en rekke potensielle kjøpere.

(NTB)