IKKE SÅ POPULÆR PÅ TV: Erik Hamrén er hyret inn som ekspertkommentator for SVT. Det har irritert mange VM-tilbedere i Sverige. 
Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT / NTB scanpix
IKKE SÅ POPULÆR PÅ TV: Erik Hamrén er hyret inn som ekspertkommentator for SVT. Det har irritert mange VM-tilbedere i Sverige. Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT / NTB scanpixVis mer

Hudfletter Hamrén som tv-ekspert

- Full av floskler.

(Dagbladet): Den tidligere Rosenborg-treneren, nå Sveriges landslagstrener, Erik Hamrén, får så hatten passer etter at han takket ja til å være ekspertkommentator for Sveriges Televisjon under Brasil-VM.

- Erik Hamrén kjempet med floskler til svar og sitt krampaktige og overdrevne kroppsspråk, skrev Aftonbladets tv-anmelder etter opptredenen.

Både og
Den svenske storavisa følger opp med noen av de sterke reaksjonene til seerne, blant annet en som mener det er all grunn til å diskutere den svenske tv-lisensen om Hamrén fortsatt skal være tv-ekspert i VM.

- Om jeg skal si det selv, har innsatsen min vært blandet. Det er mye som er uvant og nytt. Noe er jeg fornøyd med, andre ting er jeg mindre fornøyd med, sier Hamrén selv til Expressen fra stranda i Rio de Janeiro.

Expressen har delt ut karakterer til alle de svenske tv-ekspertene, og også der er Hamrén på bunn.

- Bli ved din lest
Noe av kritikken mot Hamrén går på manglende analyser av det som faktisk skjer på banen. Altså det rent fotballfaglige. Det er kritikk som svir, uten at Hamrén har fått det med seg.

- Jeg er uvant med å være i studio, og jeg merker selv at jeg prater litt for fort, sier Hamrén til Expressen.

- Noen mener du burde holde deg til landslagstrenerjobben framfor å være tv-ekspert.

- Det er jeg takknemlig for at de mener, svarer landslagssjefen.