Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hudfletter Liverpool-duo - nå hånes floppen etter uttalelsene

- Jeg er en verdensklassespiller og han er dritt.

IKKE VENNER: Jamie Carragher blir taklet av El-Hadji Diouf da sistnevnte spilte for Blackburn. Foto: NTB Scanpix
IKKE VENNER: Jamie Carragher blir taklet av El-Hadji Diouf da sistnevnte spilte for Blackburn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

• Liverpool møter Augsburg i Europa League 19.05 i kveld. Dagbladet dekker kampen.

(Dagbladet): Tidligere Liverpool-spiller El Hadji Diouf har ikke mye til overs for sine tidligere lagkamerater Steven Gerrard og Jamie Carragher.

Desember i fjor slaktet Diouf duoen i et intervju med det franske magasinet So Foot. Der omtalte han Gerrard som en «egoist» og fortalte at han «hatet» Carragher.

Om Diouf savner oppmerksomhet i media vites ikke, men nå har han igjen langet ut mot Gerrard og Carragher i et nytt intervju med magasinet.

- Forskjellen mellom Jamie og meg er at jeg er en verdensklassespiller og han er dritt. Den type dritt som skriver ei bok og omtaler meg hele tiden. I min bok får han ikke en setning: han er en jævla taper, sier Diouf til So Foot om midtstopperen.

Slo tilbake Jamie Carragher har fått med seg de nye uttalelsene, og velger å kommentere slik på Twitter:

«Den andre store forskjellen er at han scoret færre mål for Liverpool i Premier League enn meg! (Selvmål teller ikke!)»

El Hadji Diouf spilte totalt 55 Premier League-kamper og scoret tre mål for Liverpool. Jamie Carragher scoret fire mål i løpet av sin karriere.

Stikk mot Gerrard I det samme intervjuet gir senegaleseren Gerrard også et nytt stikk. Han hevder Liverpool-ikonet «drepte» klubben da han skled og mistet ballen til Demba Ba april 2014. Diouf mener også at Gerrard ikke har vist noe på det engelske landslaget.

- Jeg har båret landslaget på mine skuldre i mange år. Da vi vant, var det takket være meg, da vi tapte, var det min feil, sier Diouf.

Konflikten tilspisset seg i fjor da Gerrard kritiserte Diouf i selvbiografien sin, hvor det blant annet går fram at han ikke har respekt for Diouf.

Den omstridte og frittalende senegaleseren kom til Liverpool i 2002, men har lite å vise til fra de 79 kampene han spilte i den røde drakta. Nå spiller 35-åringen for Bolton.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram