Hudfletter nye Viking-spillere

Benny Lennartsson ble skremt av det han så da Viking tapte 2-1 mot Haugesund i helga. Svensken slakter to av sine nykommere.

13. april ruller Tippeliga-fotballen igjen. En drøy måned før alvoret starter er det flere av Tippeliga-trenerne som ikke er helt fornøyd med situasjonen.

Medaljekandidatene Viking, Brann og Rosenborg er langt unna det nivået de skulle ønsket å være på. Etter 6-1-tapet mot Norrköping i forrige uke var Teitur Thordarson krass mot sine egne.

- Det jeg har sett av laget her i dag og mot Bodø/Glimt, både skremmer og bekymrer meg, sa han til Dagbladet.

Brann returnerte fra La Manga med tre tap av tre mulige. Tidligere i uka gikk også Nils Arne Eggen ut og innrømmet at Rosenborg er mer ustabile enn normalt.

I helga var det trenerkollega Benny Lennartsson sin tur til å bli skremt.

- Jeg kan skylde på en masse skit, men det som skremmer meg mest, er at spillerne som kjemper om en plass på laget ikke forstår hva dette dreier seg om, sa Lennartsson til Rogalands Avis etter 2-1-tap mot Haugesund.

- Målet var fint. Resten av omgangen er det dårligste jeg har sett på to og et halvt år.

Hannes Sigurdsson og Abdul Karim Ahmed er to av nykommerne på årets Viking-utgave. Per i dag har de ikke mye tillit hos sjefen.

- Både Karim og Hannes er et lysår fra laget. De benyttet ikke sjansen til å vise seg fram. Man skulle tro de ikke var klar over hva dette gjelder. Det var rett og slett elendig, oppsummerte Benny.

(Dagbladet.no)

<B>STRENG:</B> Benny Lennartsson snakker rett ut om sine to nye spillere.