Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hudfletter Rooney og Martial: - Ser ikke ut som om han bryr seg

Keane og Scholes.

FÅR HØRE DET: Hele Manchester United-laget får kritikk etter kampen mot PSV Eindhoven, og de to som kommer verst ut av det er Wayne Rooney (t.v.) og Anthony Martial. Foto: Matt West / BPI / REX Shutterstock / NTB Scanpix
FÅR HØRE DET: Hele Manchester United-laget får kritikk etter kampen mot PSV Eindhoven, og de to som kommer verst ut av det er Wayne Rooney (t.v.) og Anthony Martial. Foto: Matt West / BPI / REX Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United imponerte ingen i 0-0-kampen mot PSV i Champions League i går. Det dårlige resultatet betyr at Louis van Gaals mannskap sannsynligvis må slå Wolfsburg borte i siste runde om de skal ta seg videre i turneringen.

United skapte flere store sjanser, men fikk aldri uttelling foran egne fans på Old Trafford. Nå reagerer flere på den svake forestillingen, og den som kanskje kommer verst ut av det er Wayne Rooney.

Den fremste kritikeren er tidligere United-kaptein Roy Keane. Han gjestet ITVs TV-sending som ekspert i går, og etter 0-0-kampen langet Keane ut mot både Rooney og United.

- Like ille - Du fikk følelsen av at spillerne ventet på at noe skulle skje, istedenfor at de sørget for at det skjedde noe selv. Wayne snakket om mangelen på innstilling og kvalitet etter kampen, men han var like ille som de andre. Nå må han ta seg sammen. Hvis du ser på hva han har oppnådd på Old Trafford, så er det helt fantastisk. Han har en strålende målstatistikk. Men nå er han kaptein, og han har mer ansvar. Han må gjøre mye mer, sier Keane, ifølge Daily Mail.

- Mentalt sett ser han ikke skarp nok ut, og det ser ikke ut som han er i toppform fysisk heller. Han må ta seg sammen, sier Keane.

Kritisk Scholes Rooney innrømmet etter matchen at ikke alt er som det skal være offensivt for United.

- Vi er ikke kompromissløse nok. Vi må score flere mål som et lag. Vi kunne ha kontrollert kampen i større grad, noe som hadde tvunget dem høyere i banen, men det skjedde aldri, så da fikk de sjansen til å ligge dypt og satse på kontringer, noe de også nesten gjorde noen ganger, sa han.

En annen tidligere United-stjerne, Paul Scholes er heller ikke forsiktig i kritikken av van Gaals lag. Den tidligere midtbanemannen, som jobber som ekspert for BT Sport, sa på lufta at United er millioner av kilometer unna det offensive nivået til lag som Barcelona og Bayern München.

Scholes er spesielt kritisk til unggutten Anthony Martial.

- Lever for scoringer - Det ser ikke ut som om han bryr seg hvis han bommer på en sjanse og det ser ikke ut som om han bryr seg hvis han scorer heller. Som spiss lever du for scoringer, det er alt du bryr deg om, sier Scholes, ifølge Daily Mail.

41-åringen tror Martial rett og slett ikke er god nok.

- Han ser ikke ut som den spilleren (som trengs). Klubben må kanskje inn på overgangmarkedet i januar for å få tak i en av dem.

Scholes er samtidig usikker på om United klarer å slå et godt Wolfsburg-lag borte.

- De har en mulighet mot Wolfsburg, men jeg hadde ikke stolt på det, sier han.

• United møter serieleder Leicester førstkommende lørdag.

TIDLIGERE LAGKAMERATER: Det er Rooneys tidligere lagkompiser Roy Keane (i midten) og Paul Scholes (t.h.) som kritiserer United. Foto: REUTERS / Ian Hodgson / NTB Scanpix
TIDLIGERE LAGKAMERATER: Det er Rooneys tidligere lagkompiser Roy Keane (i midten) og Paul Scholes (t.h.) som kritiserer United. Foto: REUTERS / Ian Hodgson / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media