Hudfletter Terry, Mourinho og toalett-Savage

Graham Polls selvbiografi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Flere og flere som har opplevd Premier League-sirkuset fra innsida skriver selvbiografi og selger rettighetene til en avis. Nå er det eks-dommer Graham Polls tur til å lette på sløret fra hans «Seeing red» i Daily Mail.

Og fra den kanten er det flere som får så hatten passer.

John Terry Poll og Terry havnet i en heftig krangel da førstnevnte viste ut Chelsea-kapteinen mot Tottenham i 2006. Poll hevder Terry under Mourinhos styre har gått fra å være en høflig og sympatisk spøkefugl, til å bli en kaptein som ikke vet å oppføre seg.

- Jeg mener at John Terry ikke bør være kaptein for England. Han beskyldte meg for å ha fabrikert en løgnaktig forklaring på hans røde kort, dette ble avslørt som feil, men han er ikke stor nok til å gi en unnskyldning, sier Poll.

- Jeg mener at en slik oppførsel ikke hører hjemme når du er kaptein for England, fortsetter Poll, som ber Terry lære av tidligere England-kaptein David Beckham.

Omstridt

Poll har ofte stått i stormen, blant annet under VM i Tyskland da han ga tre gule kort til en og samme spiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer